Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziś w Polsce wielkie święto - Święto Bożego Ciała |
Ptyś ma jedną maleńką wadę, ale chyba Wam o niej nie powiem......
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziś w Polsce wielkie święto - Święto Bożego Ciała |
no to teraz masz
|
|
sory ze sie wtrace: NO GEJE, LESBY, PEDOFILE, HOMOFILE WYPOWIADAĆ SIĘ!!! Nasza
|
|
No i o co Ci chodzi szamac? Cycków jeszcze w życiu nie widziałeś? Pontifex -hehehehe. Ciebie też zapytam? O ssso chodzi? Jakiś zboczeniec chce za darmo sobie pooglądać, a tu ta sensacja? Co z tą moralnością w temacie postu - bo nie kumam ?
|
|
TA WADA ŻE GO W SZKOLE LITER NAUCZYLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! __________________________________-
|
|
Słyszłąem wczesniej o tej streonie tam ludzie przysyłają swoje zdjątka musza miec do nich prawa to co jest niemoralne ze laska chce się "atrybutami" pochwalić??? ______________________________________--
|
|
ptysiu sieroto poczytaj sobie http://gala.onet.pl/0,1280359,1,tematy.html
|
|
Radio maRYJA hipnoza dla starych bab ;)
|
|
A w jakiej to skali ocen? No bo jeżeli w skali 0-100 to 5+ nie brzmi dumnie !
|
|
Ja miałem interneo.... to była jedna wielka porażka. Kilkudniowe przerwy w dostawie internetu, brak możliwości skontaktowania się z "konserwatorami", "konserwator" czasami przyszedł i ..... poszedł i dalej netu nie było.......Jeżeli już był internet to ...... większe prędkości uzyskiwałem na modemie TPSA.
|
|
Jeśli te pieniądze idą na schornisko, to jestem za podatkiem, w tej czy innej wysokości wysokości. Jeśli natomiast po drodze gdzieś sie rozłażą i schronisko otrzymuje z nich tylko część to...?
|
|
Też widziałam... Fiu fiu! Ładniutki ten nasz Ptysiaczek...:D Takie pierwsze moje skojarzenie z Tutanchamonem, którego rekonstrukcję facjaty uwidziałam kiedyś na Discovery...:)) Oprawić Ptysia w insygnia faraonowe i Tutancymonek jak marzenie! :D
|
|
Bardzo lubię Edytkę i Jej piosenki, co by o Niej nie gadali..:)) Mam nadzieję, że tym razem będzie naprawdę szczęśliwa...:) -------------------------------------- Jak najdalej stąd jak najdalej chcę biec byyyyleeee jak najdaleeeeej...
|
|
Żeby były chociarz te TrojalBusy WNB a tak są tylko PtysioWirusy !!! rudy błazen z druhem
|
|
peter, no chyba jeszcze nie. a co do pytania to wlasnie nazwales ogladajacego zboczencem, a wiec twierdzisz ze to zboczone ? to i pewnie nie moralne :] ah no i po to ten temat zeby osly sie mimo mojej prosby odezwaly. pontifex mal, udalo ci sie :]
|
|
W Dniu Imienin wszystkiego najlepszego dla wszytkich Kaś, Kasiek i Katarzyn zaglądających na forum :) Pozdrawiam serdecznie Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Będą TrojanBusyWNB rudy błazen z druhem
|
|
to jest jawne zlodziejstwo i myslalem ze ta firma juz nie istnieje:P a swoja droga ja mam w domu jednorodzinnym radiowke ale nie z interneo z czego sie bardzo ciesze i jestem z niej w miare zadowolony:) Zbych
|
|
Marsz równości ? Nie chodzi propagowanie idei homo ? Nie chodzi o protest wobec trudności życiowych (poza sexem ich i nasze trudności są podobne) jakie doskwierają homo ? Wobec powyższego o co chodzi ????????????????????????? Oświeciło mnie. Chodzi o równość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przecież nie wszyscy są sobie równi.... a przecież w komunizmie (tym stalinowskim) byli. Równamy ? Jeśli tak to chyba tylko w dół.... W górę to można tylko się wybić a nie wyrównać...
|
|
No właśnie.. przecież ceny biletów w Łomży JUŻ należą do najwyższych w kraju. Jeszcze żeby chociaż za podwyżką szła poprawa jakości obsługiwania klientów albo zwiększenie częstotliwości kursowania autobusów.. a z tego co się słyszy to planowana podwyżka jest tłumaczona tym, że "już od dwóch lat nie było podwyżki" i robiona "na zaś", w razie jakby cena paliwa wkrótce podskoczyła. Chyba będę musiał zrezygnować z "usług" naszego MPK.
|
|
I Erazmom (Erazm) _________________________
|
|
Zapomniałem dodać: Dobrze że to dopiero od lutego, ale czas szybko leci Zbych
|
|
hahahaha... ja nie pisze co każdy post jakoś głupote i nie mam tyle spamu co on ;-)
|
|
moim skromnym zdaniem powinna byc selekcja w wejsciu w dobrym klubie! ( ubranie ) ....chyba :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |