Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Unia niszczy polskie rolnictwo!!! |
Modem w każdej kablówce ma zezwolenie na przydzielenie jednego adresu IP. Odłącz komp od routera, wyłącz modem z prądu, a następnie włącz ponownie, możesz też sklonować dotychczasowy mac, tak jak ktoś pisał wyżej. _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Unia niszczy polskie rolnictwo!!! |
jezeli nie masz okreslonych perspektyw to nie decyduj sie na technikum. Idz do lo, wybierz najlepsze, po tym czasie juz sobie okreslisz co chcialbys robic, zostanie Ci matura (do ktorej lo na pewno lepiej Ciebie przygotuje), potem zdajesz wybrane przedmioty i idziesz na studia. Trzeba myslec przyszlosciowo. Co do lo, to jak wiadomo 1 ma jakas tam renowme, chociaz 2 ladnie goni osiagnieciami, jak i poziomem absolwentow.
|
|
Sokół przystojny, Zaremba sapleni wiec sama sobie odpowiedz :) _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
hurtownia mięsna dantex
|
|
Napewno w Luxie, a najlepiej zrobić samemu. Wystarczy przeciąć skrzydełko na 3 części, ostatnią wyrzucić, dobrze przyprawić i upiec.
|
|
Na stos!!!
|
|
Witam! Poszukuję dobrego klinkieru. Jaki polecacie? Mnie ostatnio zainteresowały te płytki klinkierowe. Co o nich sadzicie?
|
|
masakra
|
|
jeśli chcesz iść na studia to nie wybieraj technikum, trudniej tam dobrze zdać maturę, spokojnie możesz iść do II lub III. nauczyciele dbają o ucznia. powodzenia
|
|
Witam mam problem z 2 miesiecznym dzieckiem?? Chciałabym sie poradzic tylko lekarza w niepokojacej mnie sprawie, a nie chce ciagac malutkiego 2-miesiecznego dziecka w taka pogode i nie wiem gdzie w Łomzy mozna dostac telefoniczna porade??? Moze ktos wie??
|
|
Wy chamy łomżyńskie, w kieszeni zero pieniędzy ale na forum to bohaterzy, zanim zaczniesz jeden z drugim pisać to idż,zjedz i oceń a nie pisać głupoty nie mając pojęcia o jakości serwowanych dań. A jakie Wy macie pojęcie o kuchni greckiej skoro tam nie byliście.Na tym forum to piszą w większości zasmarkane małolaty, bez pieniędzy i skazani na mamusię i tatusia, spierdalajcie.
|
|
oh Andy zbyt dobrze mnie znasz....ale moje szczescie z nudow nie potrwa dlugo....niedlugo musze odebrac malych terrorystow :P Roberta
|
|
Kierunki jak kierunki,ale wkur*** mnie strasznie przyklejenie sie do lewego pasa i patrzenie przez kierowcow tylko do przodu...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |