poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Trudna sytuacja niepełnosprawnych dzieci!

1 biskup w USA = 50% procent kleru ?

(możesz sobie nawet do tej 1 jeszcze 50 innych duchownych dodać, niewiele to zmieni)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Trudna sytuacja niepełnosprawnych dzieci!

buziak dal ciebie łomżanin

Fajne fotki. Super impra. Szkoda, że nie widziałem.

Masz na myśli przypadki ujawnione, a ja rzeczywiste. To tak, jak w Polsce oficjalnie wykonuje się 300 aborcji rocznie, tylko kto w to uwierzy?

Nie wszyscy w Łomży pachną ksenofobią. Ot - niejaki Krupa, absolwent łomżyńskiego Liceum Ekonomicznego, szarpidtrut i nicpoń od wyłudzania okien z plastiku (wieści prasowe) wziął i podjął decyzję stategiczną, aby poślubić cygankę. Celu dopiął 11.11.2005, jak już niektórzy na forum zauważyli (ata). Gości weselnych nie zaproszono, bo jakoby panna młoda za nic głosu nima i obawiano się coby po pijaku nie naszło jej na śpiewy weselne lub nie daj Boże odśpiewanie na cześć łomżan - hymnu narodowego!

dobrobyt, który mamy teraz. Gdyby nie on, młodzież nigdy nie chodziłaby do szkoły. Byłoby 2 razy więcej analfabetów niż obecnie jest !

Byłoby mi wszystko jedno, że jest jakiś kler i jakieś berety, gdyby wszyscy byli równi wobec prawa.
Ale tak nie jest.
Wyobrażam sobie, co by się stało, gdybym to ja zbierał papiery na wspomożenie np. rydzyk radia i potem wszystkie zdeponował na własnym koncie.
Żyję w kraju, gdzie prokurator nie chce ścigać kierowcy, co po pijaku zabił dziecko, tylko dlatego, że kierowca był w czarnej sukience.
Dlaczego dyrektor szkoły nie ma prawa wyrzucić na zbity pysk katechety, który uczniem rzuca o ścianę, bo zadaje niewygodne pytania? Inni nauczyciele po dużo drobniejszych wybrykach ekspresowo lądują w pośredniaku.

Wymarcie pokolenia już nic nie zmieni. Światem rządzi pieniądz, a kler w naszej Klechpospolitej przez ostatnie piętnaście lat tak się obłowił, że jak nie anatemą, to nieznacznym promilem odsetek od lokat może w tri miga zamknąć oczy każdemu urzędnikowi czy prawnikowi.

Każdego można kupić, to tylko kwestia ceny. A duchowieństwu mamony nie brakuje.

Wierni wiernym zgotowali ten los...

Ptysiu widziałem Twoją fotkę :) a co do tematu ...............

reklama ?

ściemka wszystkim

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org