środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co takiego CHRZANIŁ kandydat w ostatniej debacie , że na mieście ludzie się z niego śmieją ?

Kiedys bylo napisane na scianie ze ktos odda konia ale w szybkie rece.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co takiego CHRZANIŁ kandydat w ostatniej debacie , że na mieście ludzie się z niego śmieją ?

Cieszcie się że nie mieliście okazji oglądać padłych zwierzaków wyrzuconych do lasu!!! Jeszcze kilka lat temu to było normalka że lasy były zaścielone truchłem i jakoś rozwiązano ten problem.Nie powiem że w stu procentach ale prawie go nie ma przynajmniej w mojej okolicy.Co do śmieci to też jakoś działa prawie każdy ma mniejszy lub większy kontener który co jakiś czas odbiera firma i jest względny spokój! Ale oczywiście nic z siebie bo to nam narzucono odgórnie poprzez nakazy.Ale przyniosło to jakieś rezultaty.Po prostu mamy taka mentalność i ciężko to wytępić.

Re: Co takiego CHRZANIŁ kandydat w ostatniej debacie , że na mieście ludzie się z niego śmieją ?

do jamy chodzą przeważnie pseudo imprezowicze, bo myślą, że jak tam chodzą to są zajebiści na maxa trendi cul, myślą że tam jakikolwiek wpierdol ich ominie, a także banda głupich pipek, rozpieszczonych gwiazdeczek, oh ah pipka mnie swędzi od czwartku do niedzieli i bauns

mogę Cię oprowadzić bo pieście i pokazać ciekawsze miejsca :D napisz tylko kiedy

Na Księcia Janusza biegała.
Nie wiem,czy zgłaszać do schroniska,bo nie wiem czy to pies kogoś czy bezdomny.Jeśli sunia jest bezdomna i ma gdzieś jeszcze małe szczeniaki to bez niej nie przeżyją.
Chuda nie była,sierść gęsta,ale już brudna i biedna wystraszona.

haha banda degeneratów tylko czeka jak wilcy na zajączka :D

To jest proste, tylko trzeba poświęcić trochę czasu i cierpliwości:)
Jak będziesz miała jakieś wątpliwości to pisz:)

młody wykształcony - też myślałem że własnie o to chodziło temu angolowi :-)

Dokladnie siak .!!! Wiekszosc szefow mysli o Tobie ze jestes nierob, i zlodziej. Ale znam tez paru ludzi, ktorzy prowadza swoje dzialanosci z optymizmem i spokojem wobec pracownikow. Moim zdaniem powinny byc jakies kursy na szefowanie, i to dosyc trudne powinny byc.

Najlepsze to radio stacja z jakiegoś wojskowego stara lub rosomaka ;) i bat na 2 metry ... ==>> ta piosenka powinna lecieć w sklepie z sibi ;)
http://www.youtube.com/watch?v=_pvTpBXiAaI

Janusz kos lepiej:D czeslaw jak zwykle trafil w sedno:D

lepiej umieszczać ogłoszenia na tablica.pl

można tam dodać zdjęcie i za chwilę ogłoszenie jest dodane.

Witam szukam osób do założenia zespołu muzycznego grającego wesela obecnie gram w jednym z łomżyńskich zespołów ale chciałbym stworzyć coś swojego. Chętnych proszę o pisanie na: jajo12345@onet.pl

Pudzian już zaczyna mówić jak warzywko, jeszcze kilka razy dostanie po dupie i marchewki beda mu dożylnie podawać na obiad. Jakos nie sądzę by się wyrobił, za dużo czasu poświecił na sporty stricte siłowe by kondycyjnie się podciągnąć... a Thompson ma zupełną rację, wczorajszy werdykt to kpina.

Tak to ten co nie umarł za ciebie.

witam może ktoś ma niepotrzebne płyty winylowe moga byc porysowane nie nadające sie do swojego pierwotnego uzytku. Chetnie przyjmę takie płyty
kontakt km-makeup@wp.pl

Widziałem twoje zdjęcia:):):)
Są na redtube :):):):):)

Grzegorz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org