środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wreszcie powiedział prawdę

witam mam ogromna prosbe. CZy zna sie ktoś na rozliczeniu faktur VAT z remontu mieszkania. Jesli jest jakis program i nie jest to trudne do zrobienia to bardzo prosze o wskazówki, a jesli trzeba to polecic jakiejs księgowej to też prosze o namiary.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wreszcie powiedział prawdę

Nie ma kolego i całe szczęście - sam tor, nawierzchnia i sprzęt na kiepściutkim poziomie. Polecam wycieczkę do Białego.. na wylocie na Ełk po lewej przy stacji benzynowej jest zajebisty tor: http://www.sadkarting.pl/
drga opcja- parkingowa- tor carrefour pod supermarketem- tez przyjemnie się śmiga.
Pozdro

Nasz piesek został znaleziony.

witam,
jadę dziś do wawy. mam trzy wolne miejsca. duże wygodne autko. tel. 501-341-975

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

młody wykrztałcony było udać mu tej swojej szynki może większego miał by powera:)

mysle ze w bialymstoku tego w ciagu jednego dnia nie zalatwisz to sa badania wydolnosciowe i paru lekarzy wiec w ciagu jednego dnia nie dasz rady .. a wogole zapisales sie do tego lekarza w bialym ? bo z teo\go co wiem on tak od reki nie przyjmuje

jeśli chcesz drukować czarnym tuszem to Kazańska 10 w lotto.

Roberta

"Potraktowano mnie bez szacunku. Nie mówię o fanach i kibicach, bo ci zawsze będą po stronie swojego zawodnika, ale o sędziach. Przez takie walki i takie decyzje Pudzianowski nigdy nie zawalczy nigdzie poza Polską" - tak powiedział Dzejms..
A Mamet po Pudzianie był czy przed..? Chyba przysnęłam w trakcie bo nie pamiętam walki..

platforme ??

Witam. Jak w temacie - chcialbym zapytac czy w naszej miescinie znajde kogos kto namalowalby mi na scianie Fedora Emelianenko od pasa w gore. Sciana ma wysokosci 1800cm x szerokosci 2000cm.

Do troli : prosze o nie dodawanie zbednych komentarzy.

Pozdrawiam. Torro:)

A mój pies jeszcze sie nie znalazł. Nadal czekam....

wieczoru.. :P

trzeba być pojebanym żeby nieść starą pralkę kilometr w głąb lasu, kilka razy już takie skarby widziałem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org