Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie tylko nieefektywne, ale wręcz szkodliwe |
Z dowozami to jest różnie jeżeli chodzi o taxi to 10 za dowóz liczą sobie więc dla 9/10 jest to za drogo. Jeżeli zapłacić osobie prywatnej za dowozy np. 7zł i od dowozu brać 4 zł niby tanio ale... z praktyki wiem iż dojedzie jedzenie zimne, rozwalone itd. ale.... od 1 grudnia... cdn. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie tylko nieefektywne, ale wręcz szkodliwe |
Bandyci do kamieniołomów ! Jak ktoś nie umie się wykazać w sposób konstruktywny to robi to w sposób destruktywny.
|
|
w Kupiskac Starych jest kobitka która robi przekurwiste wędliny, tam popytaj rudy błazen z druhem
|
|
na poczatku to wszędzie było dobrze a póżniej mało mięsa albo zeschnięte z wczoraj i sałaty i kapusty do bulu te ostatnie jedzą króliki .sami zobaczycie że niebawem będzie jak wszędzie
|
|
Sram na to ...
|
|
Macie racje, ale nie oceniajcie po tym że ktoś jest z wioski, tak na marginesie to od ilu pokoleń jesteście mieszczanami?? Do sedna... u nas nigdy nic się nie zmieni na lepsze jeżeli nie będziemy umieli zadbać o WSPÓLNE dobro, a zacząć trzeba od najprostszych rzeczy. Może wypowie się jakaś osoba, która wyrzuciła śmiecie do lasu i poda jakiś argument za ?? Mam dużą wyobraźnię ale żaden nie przychodzi mi do głowy... Czas to zmienić i piętnować takie zachowania.
|
|
I gdzie tu sprawiedliwosc.?
|
|
Wam papier ...... :-))
|
|
Ogórek kiszony. hah
|
|
Może dziś dostarczą ;)
|
|
Kto chce kota wykastrowanego, ciemny . ?
|
|
No to pochwal się prezes co jadłes i za ile. Moze skusisz kogos.
|
|
juz u mnie w piwnicy jest ciekawiej niz tam
|
|
Nic nie straciłeś. Kiedys przez przypadek trafiłem do tej pizzeri i jak zobaczylem za ladą podsarzałego babsztyla z podkrążonymi oczami i chyba na kacu gigancie ,który robił te pizze to czym predzej dalem noge.
|
|
no sorry jak chciałeś zamówić online jak się nie da , pisze restauracja nieczynna , i to dotyczy wszystkich restauracji w Polsce po prostu nie da się jak na razie zamawiać online, jeśli chciałeś to po prostu dzwoni się na ich numer i po sprawie
|
|
na rogu Szosy Zambr. i Kierzkowej jest sklep typu 1001 prezentów,tam są jakieś osiemnastkowe gadżety rudy błazen z druhem
|
|
zginal portwel z dokumentami w okolicy blaszaka badz w blaszaku,dokumenty znajdujace sie w nim sa na nazwisko krainski. Uczciwego czlowieka prosze o zwrot a bedzie mial to wynagrodzone POZDRAWIAM
|
|
Ale moglbys przynajmniej napisac co chcesz wydrukowac. Bo mozesz chciec dodrukowac sobie pieniedzy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |