Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pani Agnieszka Muzyk Prezydent Lomzy |
chyba ze względu na późną porę nie doczytałeś mojego pierwszego posta... nie mogłem wyjść sam z domu - to czy jestem mały czy duży nie ma tu znaczenia. A może chodziło ci o słowo "młody"? Jak widać osądzasz ludzi po pozorach. Trudno. Twój problem czekam na sensowne opinie od ludzi, którzy mają coś do powiedzenia o tej formie zamówień w chillipizza
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pani Agnieszka Muzyk Prezydent Lomzy |
Kanapki są zdrowsze =D
|
|
Piwko ;D
|
|
Nie mniej jednak poczekam, poczytam, czy ktoś może już miał doświadczenie z chillipizza online. Długi czas ten sposób zamówienia był dostępny tylko w Suwałkach i Białymstoku. U nas nie. A jak stał się już dostępny a ja spróbowałem to sprawdzić to klapa.. prawie jak Albania lata 80... internet to ufoludek...
|
|
nie ważne jak. Ważne żeby gadali. Ot cała filozofia właściciela. Tani marketing...
|
|
sie ma a co burak w sklepie nie schodzi ? a może jabłka nie idą ?
|
|
Odkąd pamiętam na górach Królowej Bony było pełno śmieci, kilka lat wstecz nawet postawiono tam kontener gdzie staje najwięcej niedzielnych spacerowiczów aby nie śmiecili. Jak to wszystko wyglądało? Parę razy widziałam jak panowie przyjeżdżali na łomżyńskich blachach i pakowali śmieci po remontach itp., a nawet skoszoną trawę ludzie tam przywozili bądź zostawiali pod pojemnikami. Na szczęście ktoś się ogarną i w końcu zabrał owe kontenery ale ludzie śmiecą nadal. No cóż mentalności brudasów nie zmienimy. A co do obrażania ludzi z wiosek, chciałabym zaznaczyć że na tych wioskach co raz więcej wielkich panów z miasta mieszka, także więc pozostawiam wam refleksję, kto tak naprawdę śmieci.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |