Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pani Muzyk |
Każdy powinien mieć prawo a nawet obowiązek zastrzelić takiego przyłapanego śmieciarza na miejscu w lesie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pani Muzyk |
Forumowy Trollu - masz 200% racji... zgadzam się z Tobą... otwarcie nowej knajpy,baru czy restauracji w Łomży bądż okolicach co niektórym kojarzy się zawsze z autoreklamą,byle jaką obsługą i marnym jedzeniem... Narzekanie to sprawa priorytetowa!!!
|
|
dowóz powinien być za darmo.
|
|
Jego numer telefonu 795280745
|
|
Pisze jakieś durne smsy z pod tekstami erotycznymi.
|
|
meble kuchenne do oddania w dobrym stanie.proszę o odp
|
|
niema
|
|
tam chodzil fotograf i robil zdjecia. nie pamietam str na jakiej mialy byc zdjecia
|
|
Gówno to jest. Kopa daje zajebistego , niestety u mnie zdarzały sie po tym silne zawroty głowy i mdłości. Polecam mesomorph dobry jest:)
|
|
Mógłby się też proboszczowi poskarżyć.
|
|
na coman railu to coś 3,0 d
|
|
|
Kilka dni temu na forum ktoś pytał o kuchenne. Zajrzyj może w starsze posty.
|
|
a z kąd wiesz ze common rail a nie TDS ? Stoi w garażu . . .
|
|
A i dodam jeszcze że za tak wypasione porcje i za grosze!
|
|
Pstryk!,pstryk!
|
|
dodam tylko że zgodnie z obietnicami na ich stronie powinienem czekać max 60minut
|
|
Gdzie spedziliscie ostatki ? Ja go spedziłam w barbadosie, a przepraszam w jakims NIKODEM CLUB. Nigdy w zyciu nie miałam tak nieudanej imprezy totalny chaos, burdel, jedna wielka speluna. Nie otaczały mnie dziewczyny powyzej 17 roku zycia. Wylegarnia młodego robactwa, nie wiem co ludzie tam widza ze przychodza. Ja byłam pierwszy i napewno ostatni raz.Z reszta pobili tam chłopaka był totalnie narabany ochrona stała niedaleko i nic kompletnie nie zrobila. Jeden wielki zalll który głeboko za dupe kazdego chwyci..Kazdy kto tam pójdzie stwierdzi tak samo jak ja.. Jezeli komus sie zachce by tam nie daj Boze sylwester spedzic stanowczo odradzam...To było chyba najgorsze 10zł wydane w moim zyciu...
|
|
Asik1617,a ja mogę przyjść?
|
|
xoxo111 piszesz chyba tylko dlatego żeby coś napisać... ale masz frajdę.. gratuluję rozrywki... napisałem, że zamówiłem a nie, że chciałem zamówić - czyli w dniu wczorajszym serwis działał - dziś rzeczywiście nie działa, poza tym napisałem też, że nie mogłem zadzwonić... niektórym jak widać rzeba dużymi literami pisać...
|
|
Siema .. Jest jeszcze ten tor gokartowy w łomży i gdzie ?
|
|
Ty chyba chłopie sam nie wierzysz e to co piszesz?! Prawda jest taka że Pudzian przegrał i za to Thompson się ostro wku***ł ... http://www.youtube.com/watch?v=__WRy3pJIJw
|
|
Bardzo mądry temat widzę, że ktoś w tej popierdolonej rzeczywistości się odnajduje i próbuje sobie jakoś radzić. A że kujony to w większości lamusy to każdy wie quakee. Ty zaś nie musisz napierdalac tu na forum POPiSówek bo jestem pewien że w gimnazjum zabierali ci kanapki. Co do ciebie 'koyot6' skoro jesteś dobry z matmy i fizyki to idź do TECHNIKUM najlepiej BUDOWLANEGO. Tam przyda ci się fiza przemaglują cie z matmy jak trafisz na Cichowicza to nauczy cię więcej niż w I LO. I to nie jest prawda że 3 w pierwszym to 4/5 w II LO czy III czy kolejnym następnym. W każdym liceum i technikum jest ten sam materiał i wprost proporcjonalna ilość. Jeżeli naprawdę myślisz o przyszłości to zastanów się co ci będzie potrzebne w drodze na studia I ma renomę najlepsza w Łomży, ZSTiO nr 4 pomorze ci na Budowlanych (wiem bo sam poszedłem na nie i I semestr wszystko wiesz), no i czy warto wydawać twoim rodzicom chajs na korki. P.S DOBRY KLIMAT W SZKOLE NIE ROBIĄ NAUCZYCIELE I CHAJS TYLKO LUDZIE FAŁSZYWI LUB PRAWDZIWI. JESTEM PEWIEN ŻE TYCH PIERWSZYCH SPOTKASZ WIECEJ NA BERNATOWICZA.
|
|
odnawiam :) prosze o wasze opinie
|
|
Głosujcie! londonay.com/LM4949
|
|
Tu jest namiar do tego człowieka z Piątnicy tel: 602-579-954 Przyznam że ma talent do takich rzeczy jak szlifowanie, grawerowanie itp. na szkle
|
|
O 6 rano przychodzą pracownicy fizyczni do pracy i otwierają duza niebieską bramkę - robi to kierownik (syn szefa ) albo ktoś z magazynu i wpuszcza ludzi tylnym wejsciem a o 8 rano przychodzą ci z biura !
|
|
W sali bankietowej "AMIRA" w Miaskowie jest 330 zł od pary, w tym: 6 dań gorących, 10 przystawek, ciasto, owoce, napoje, ma być jeszcze jakiś dodatkowy deser, zabawa przy zespole. Gorąco polecam byłam w zeszłym roku i w tym też się wybieram. :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |