Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Owsik zmierzył się z Klerem... |
Dokładnie tak jest.Może ktoś inny powinien go zastąpić? ;] rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Owsik zmierzył się z Klerem... |
zbyszekp a zmniejszają tez bezpłatnie? bo u złotnika przy rondzie 50 zł za zmniejszenie pierścionka.
|
|
To jest chore stworzenie pod rządami watykańkiej mafii i umie tylko wy.p.i.erd.ala.c tematy które pokazują machlojki i bujdy kiecowych dewiantów
|
|
Gram zlota kosztuje w zlomie 100 zl wiec 120zl to raczej nie duzo...
|
|
zostaw w cieple, same wyjdą ...
|
|
Dziękuję wszystkim za pomoc :)
|
|
daj bezdomnemu psu- on post ma co dzień, więc dziś może sobie pozwolić :)
|
|
przechrzcij na rybkę i śmiało wcinaj :)
|
|
Witam moja znajoma miała taki sam problem z córkąi chodziła do Ściany, trzeba się przygotować że dziecko będzie cierpiało i za jakiś czas znów trzeba będzie powtórzyć nacięcie, jej córka miała 2 razy nacinane
|
|
Treść jest ukryta
|
|
East Clubbers jak by było na TOP10 to by nie brał 20zl za bilet.
|
|
No na księżyc
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no wlasnie, interpretacja, tutaj mamy pole do popisu, masz racje. Tak samo jak ciezko udowodnic, ze karasie pochodza z danego lowiska, tak samo niech Ci udowodnia, ze nie pochodza :)
|
|
To powinno rozstrzygać się w sumieniach wędkarzy. Większość żywców - najpopularniejszych karasi - pochodzi z okolicznych stawów, małych zbiorników wodnych - i taka jest prawda. Większość wędkarzy po skończonym łowieniu wypuszcza problematyczne karasie do wody, w której nie koniecznie muszą pierowtnie występować. Karasie wracają do wody w różnej kondycji, część z nich jest poprostu zdjęta z haka i wypuszczona. Są osłabione i poranione. Nikt jednak nie myśli, że takie osobniki mogą stać sie przyczyną rozwoju chorób wśród ryb lub zostaną bezmyślnie introdukowane do zbiorników, w których karaś jest zupełnie niepotrzebny. Znając jego szybkość rozmnażania może stać się kiedyś problemem.... no chyba, że masowo odłowią go na przynętę. Wędkarstwo to piękny sport, a metoda żywcowa jest głęboko zakorzeniona w polskiej wędkarskiej rzeczywistości. Zdaję sobie sprawę z tego, że będzie ona nadal popularna i szeroko propagowana. Jednakże w dobie tak ogromnej presji wędkarskiej (szczególnie w naszym rejonie) trzeba myśleć co się robi, trzeba dbać o nasze wody i jej mieszkańców po to aby łowić z przyjemnością za rok, czy za następne kilkanaście lat. Z tego co obserwuję na naszych łowiskach panuje niska kultura wędkarska i bardzo proste, schematyczne podejście do sportu wędkarskiego - wiekszość wędkarzy jedzie po mięso. Zabierane są masy szczupaków, niedobitki sandaczy, a jak jeszcze uda się kotwicą za brzuch podczepić suma to wogóle zajebiście. Zabierane są niewymiarowe ryby, limity ilościowe i wagowe nie są przestrzegane, używanie więcej niż jednej wędki żywcowej to powszechność (ooo następny piękny kwiatek) to wszystko składa się na szybką i lawinową degradację naszych łowisk. Oczywiście zaraz ktoś rzuci to kłusownicy - fakt są i należy z nimi walczyć, ale też trzeba sobie zadać pytanie: ile razy to właśnie ja stałem się kłusownikiem nad wodą? Potem wystarczy pomnożyć "rachunek sumienia" przez kilka tysięcy wędkujących na tych wodach i ilości złowonych ryb - nieuchwytni kłusownicy nie są potrzebni, mamy ich tutaj pod dostatkiem! Widziecie, jest wiele ważniejszych spraw do rozstrzygania, a gadanie o kupieniu czy nie kupieniu żywca w sklepie jest tylko sposobem na jeszcze łatwiejsze załatwienei sprawy. Rafa urbi et orbi !
|
|
|
|
dzięki stawiam kawę ! ....wirtualną !
|
|
Zatem polecam dalsze noszenie portfela z pelna dokumentacja do lokali :) Kasia..
|
|
_mały_ dobre ubawiłem się :-)
|
|
|
|
Do "wzgorzamajaoczy" kiedy teraz masz zajęcia na uczelni?
|
|
ja studiuje na politechnice, kiedy masz najbliższy zjazd i o której zazwyczaj wyjeżdżasz z Łomży w piątek/sobotę? i o której wracasz w niedzielę?
|
|
ja ogloszenia musze dodawac po 2-3 razy zeby sie ukazaly...zmodernizowac i uporzadkowac w tej chwili ten zasrany dzial!!! Przede wszystkim chcemy dodawac zdjecia!!!
|
|
Witam:) jestem wolontariuszką akcji SZLACHETNA PACZKA stowarzyszenia WIOSNA :). Akcja ta polega na tym,iż każdy wolontariusz dostaje pod swoją opiekę jedną rodzinę z rejonu w którym działa. Następnie spotykamy sie z taką rodziną,dokładnie zapoznajemy się z jej trudną sytuacją materialną i ogólnie życiową. naszym zadaniem jest zorganizowanie wraz z darczyńcą paczki dla takiej rodziny, która sprawi że ich życie, sytuacja ulegnie poprawie, a przede wszystkim spowoduje,że ich świeta będą szczęsliwe, pełne radości i bez zmartwien... Darczyńca zazwyczaj sam się zgłasza do nas Wolontariuszy, sam wybiera rodzinę której chce pomoc. JEdnak dużo z nas darczyncy jeszcze nie ma... Tu zwracam się do Was z ogromną prośba :) Zaangazujcie sie z nami w akcje i pomóżcie sprawić komuś radość i nieopisane szczęście. Zostało niewiele czasu,bo finał akcji jest już 10-12 grudnia... Jesli ktoś z Was ma jakieś kontakty wsrod znajomych,w jakis firmach ktore moglyby pomoc, to bardzo prosze poinformujcie ich o tym :) każda pomoc jest dla nas ważna , a darczyńcą może być każdy. Jesli możecie to rozprzestrzeniajcie tą informację wśród ludzi których znacie i nie znacie :P Na chwilę obecną szukam darczyńcy dla rodziny która zajmuje sie ja . a jej sytuacja wymaga pomocy i wsparcia, dlatego tez jesli ktos moze co kolwiek zaoferowac to zostawiam kontakt do siebie na dole :) NIe moge tu napisac opisu dokładnego rodziny (z czym na codzien sie boryka), ale najwazniejsze na chwile obecna sa ŁÓŻKA, gdyż ich brakuje, żywność i obuwie czy też ubrania. Moze ktos z waszych znajomych ma cos w dobrym stanie i nie wie co z tym zrobic :) ja chętnie sie tym zajme :) Może znacie jakies firmy ktore moglyby zasponsorowac przynajmniej jedno łóżko itp. Oczywiście na koniec akcji każdy darczynca dostaje piękny certyfikat za nieoceniona pomoc. Liczę na Waszą pomoc PS. Rodzina, która opiekuje sie ja znajduje sie w Bialymstoku, gdyz tam obecnie studiuje, ale jesli znajdzie sie ktos chetny do pomocy, to transport da sie zalatwic :) Kontakt do mnie :) e-mail : ewelina1592@wp.pl
|
|
Jutro otwiera swoje podboje nowa restauracja grecka. Siedziba mieści się przy A.Legionów visavi stacji benzynowej Statoil, ciekawe jak będzie, myślę że się wybiorę może będzie smacznie.
|
|
czy kucharz będzie z Grecji?
|
|
Aha minister - a jaki masz w tym biznes piszacz taki post? urbi et orbi !
|
|
a gryczaną dogotowują?
|
|
A ja nie będę chodził bo nie cierpię oliwek i koziego mięsa:):):) Smierdzi capem :):):):) urbi et orbi !
|
|
Jak znajdziesz już tych darczyńców to podrzuć ze dwóch do mnie.Potrzebne laptopy,motorowery. żubrówka itp. rudy błazen z druhem
|
|
no tak... ale on nie chce i koniec...pewnie cham jeden ma jakies uklady z tym białymstokiem i podsyla im ludzi...
|
|
A myła chociaż ręce?
|
|
Dzięki wszystkim za pomoc! Prezent chyba będzie trafiony, bo solenizant jest fanem Tolkiena. Pozdrawiam Was!
|
|
Wielki szacun dla ludzi z poczuciem humoru............. i tak trzymać Młodzi i wykształconY...!!!
|
|
Praca jako tzw. „skoczek” Opis stanowiska: Praca jako tzw. „skoczek” w różnych zakładach pracy na terenie Holandii w zależności od potrzeb pracodawcy Proste prace magazynowe Praca na produkcji (produkcja, pakowanie artykułów spożywczych i przemysłowych) Praca przy rozładunku/załadunku towarów, etc. Wymagania: dobra znajomość języka angielskiego lub niemieckiego prawo jazdy kat. B. mile widziane gotowość podjęcia oferowanych prac w różnych zakładach gotowość podjęcia pracy w » Opis stanowiska pracy Opis stanowiska: Praca jako tzw. „skoczek” w różnych zakładach pracy na terenie Holandii w zależności od potrzeb pracodawcy Proste prace magazynowe Praca na produkcji (produkcja, pakowanie artykułów spożywczych i przemysłowych) Praca przy rozładunku/załadunku towarów, etc. Wymagania: dobra znajomość języka angielskiego lub niemieckiego prawo jazdy kat. B. mile widziane gotowość podjęcia oferowanych prac w różnych zakładach gotowość podjęcia pracy w nadgodzinach Oferujemy: kontrakt min. 13 tygodni (z możliwością przedłużenia), dobre wynagrodzenie, zakwaterowanie, ubezpieczenie, transport lokalny, tani transport międzynarodowy, opiekę polskich rezydentów naukę języka holenderskiego w T&S College pracę w stabilnej i renomowanej firmie Prosimy aplikować poprzez wypełnienie formularza: http://tnsgroup.humanwayapp.com/b/WL9L8U/a/new
|
|
Zaczynałam zdanie dlatego było z dużej :P wybacz:P
|
|
Witam. Czy ktoś posiada ten preparat? Ewentualnie zażywał go? Czytałem trochę w internecie o działaniu tego "specyfiku", jednak na każdego działa inaczej i nie chcę kupować całego opakowania, jeśli ktoś byłby zainteresowany to chętnie odkupiłbym 2-3 saszetki na spróbowanie. Pozdrawiam Kasia..
|
|
Szkoda gadac. Admin powinien stracic ta posade jednym zdaniem.
|
|
Szkoda że nikt nie potrzebuje kierowcy kat.B. urbi et orbi !
|
|
dodawac foto. oczywiscie popieram.
|
|
"FANI" wybieracie się?!
|
|
Hej jutro jest pokaz mody ślubnej powie mi ktoś gdzie jest o ktorej godzinie itd, Dzięki :) Kasia..
|
|
To na poważnie ten news? Ta idiotka zaczęła już w marketach pojawiać się? Czyżby popyt na płyty spadł i trzeba było dorobić na czymkolwiek? rudy błazen z druhem
|
|
sprawdź U okna, niektóre firmy podają U szyby i liczą że klient to chwyci :/
|
|
Ciągły ból głowy oznacza ciągły brak ochoty na seks.
|
|
i tak powstało koło
|
|
Mlody poje.bie przyklej sobie na policzki.Beda piekne rumience. PS.A tak swoja droga to tworzenie poqr.wionych tematow jest raczej celowe. Bo nikt o zdrowym umysle nie stworzy rownie podobnego tematu. Ty tworzysz to specjalnie i potem zachwycasz sie wpisami.Prawda poje.bie?
|
|
Ja proponowałbym Ci kupić na allegro, tam są najniższe ceny.
|
|
Tak naprawdę, to tu jedyną rację bytu miałby bar mleczny typu Podlasiak. Oczywiście o tyle, o ile jego potencjalny właściciel, ze względu na chęć zwiększania zysków - nie podnosiłby cen. Zupka 1,5-3,5, .........a cały obiadek z kompociekiem i suróweczką za 9-12. Myślicie że nie byłoby chętnych?
|
|
Przejeżdżałem obok Milesa i dziwnie to wygląda - budynek przebudowują, czy tam faktycznie coś w środku jeszcze jest ? no i koncert na dole czy górze ? rudy błazen z druhem
|
|
....Tymczasem prokuratura wciąż prowadzi śledztwo w sprawie kradzieży paliwa w PKS Białystok. Jak się dowiedzieliśmy, nikt w tej sprawie nie usłyszał na razie zarzutów. Zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa złożył były zarząd spółki PKS. Tzw. przepały paliwa były powodem dyscyplinarnego zwolnienia we wrześniu br. dwóch związkowców, w tym przewodniczącego związku zawodowego kierowców..... http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20111126/REG00/71781460 Bravo Prokuratura i Policja dziekuje Wam ze wkoncu sie zajęliście tym zlodziejskim PKS -em czas wkroczyc do łomzynskiego PKS-u ale to jak dowiedzialam się już NIEBAWEM :) Kasia..
|
|
To może podasz sposób jak oszukać tacho;)
|
|
ale samemu to raczej o ścianę w domu Kasia..
|
|
wszyscy maja po 10zl, jak i tak nie moge wyjsc z domu to co za roznica czy zaplace 5 czy 10zl?
|
|
|
coś ci nie pasuje w nazwie tej ulicy?
|
|
To nie jest forum do dyskusji o takich sprawach. Lepiej zapytaj, który kebab lepszy lub jakie felgi do golfa założyć. Możesz też zapytać dlaczego w Łomży nic się nie dzieje. Nie używaj przy tym wielkich liter, polskich znaków itp.
|
|
„Schetynówka” Poznańska - oglądam zdjęcia i, o zgrozo, nie widzę na nich Stefanka ani innego z tej firmy. Co się dzieje w katoholickiej Łomży?? Dlaczego żaden "duchowny" nie pchał palucha do rozdzielnicy "na czwartego"?? Nie rozumiem....
|
|
bo to swinie jebane brudasy, w domu maja chlew i zra gowno
|
|
a ile za nia chcesz ?? po polsku ta gra ?
|
|
zostaje jeszcze milano:) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
popieram jacek z rynku jest ok .konkretny gość urbi et orbi !
|
|
Divorced Dokładnie. TWO i TSF to najmniejszy problem. Teorię można wykuć, kondycyjnie można się podciągnąć wystarczy tylko chcieć. To wszystko zależy od Ciebie. MS jest dopiero wyzwaniem. Jeśli chodzi o teorię to polecam część pytań samemu opracować gdyż z tego co widziałam nie wszystkie na internecie są dokładnie zrobione. Poza tym podane są ogólne pytania i nie wiesz jakie będą zaproponowane odpowiedzi. Trzeba się po prostu na ten temat oczytać. Co do sprawności fiz to chłopacy mówią że to nie problem... Jeśli nie czujesz się na siłach to dla swojego spokoju możesz coś do grudnia jeszcze poćwiczyć. Jeśli chodzi o MS to wydaje mi się, że rozmowa z psychologiem mogłaby tu nakierować jaki system obrać przy odpowiedziach. Z tego co przeglądałam pytania które na necie ktoś wrzucił to jest kilka głównych bloków, z których pytania się powtarzają różnie sformułowane. Dotyczą m.in. rodziny, przyjaciół, zdrowia, sexu, alkoholu/narkotyków- uzależnień, żywiołów, kultury, zawodu, snu, zwierząt. Trzeba sobie przemyśleć dokładnie to wszystko żeby nie zaprzeczać swoim odpowiedzią. Jednak niektóre pytania wydały mi się tak dziwnie sformułowane że ciężko w nich odgadnąć "co autor miał na myśli" ;) Ale zanim wyznaczą Ci MS to masz trochę czasu na przeanalizowanie tego. Kiedy składałeś papiery w komendzie? Tak właśnie mi się wydawało, że egazminy w Katowicach coś koło grudnia mają być. Nie odważyłam się jeszcze złożyć dokumentów. Praca, uczelnia.. za dużo na głowie ;) Powodzenia!
|
|
ok napisze ale jutro z rana po 7:00 ..tu gdzie jestem niemam swego gg., (nawet sciagnietego tego programu) takze niestety poczekaj.
|
|
Alibabo(Ewuniu) te twoje prowokujące foto na profilucód miód orzeszki ... może te dysputy ustrojowo-nepotyzmowe to tylko podpucha i szukasz czegoś więcej?;D muszę ,to z siebie wyrzucić: Zastanawiałem się dzisiaj za ile byś mi obciągnęła Pozdroo
|
|
Alibabo(Ewuniu) te twoje prowokujące foto na profilucód miód orzeszki ... może te dysputy ustrojowo-nepotyzmowe to tylko podpucha i szukasz czegoś więcej? muszę ,to z siebie wyrzucić: Zastanawiałem się dzisiaj za ile byś mi obciągnęła Pozdroo urbi et orbi !
|
|
Z tego co mi wiadomo to godziny są inne ponieważ dr Klus-Kowal przyjmuje także w poradni studenckiej jak i w przychodni przy gigancie
|
|
No i te oliwki to czuć że nie z biedronki pewnie ta pani z obsługi z grecjii przywiozła,a jaka wspaniała baklawa-przepyszne!!!-powodzenia tak dalej!
|
|
Siema. Wiecie może czemu teraz w Rzymance teraz takie pustki ? Napiszcie co się wam tam nie podoba ; ) A co byście chcieli żeby się tam zmieniło ; D
|
|
dziękuję, kanapki żony też były niezłe... :)
|
|
o tej porze nic nie jest zdrowe niestety :)
|
|
co to za glupoty wypisujesz rudy błazen z druhem
|
|
odżywianiu
|