Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Umowa wilka z owcą |
A ponadto podatek od psa jest najdroższy w RP. I to bez rozróżnienia, czy piesek jest znakowany, sterylizowany, ze schroniska czy nie. Bez sensu, ale ta socjalistyczna hydra nigdy się nie nasyci. Pozdro.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Umowa wilka z owcą |
hehe ptysiu coś ty narobił autobus się wyjebał przez ciebie .... szkoda ze ciebie tam nie było.... Strong and proud we'll survive the grief Scream and shout for what we believe
|
|
Kazik.... nie włączam się w te dyskusje, ale jestem więcej jak pewien, że Twoja "statystyka" i te 50% to "lekka" przesada! Podaj jakieś wiarygodne źródła, albo sobie odpuść. "Smutne ale przwdziwe!" Słowa, słowa, słowa..... Ma zowsze Łomża
|
|
kierowce spotkał pech .... chciał rozjechać ptysia ale sie nie udało i doprowadził do wywrócenia autobusu ;-P to były ćwiczenia zresztą na głównej stronie portalu pisze ( jak ktoś umie czytać to by sie nie pytał :) )
|
|
Bardzo Duzo troche przegiołes z tym niemogłeś tego pod jednym tematem napisać ? rudy błazen z druhem
|
|
Kojarzycie mniej więcej człowieka i kim był.... ...pojawiła się na 4lomzy ankieta.... ...co wg Was - konkretnie - nasze miasto zawdzięcza tej osobie?
|
|
Maciek to jak nazywałą się tamta ulica 22 lipca podaj nazwe bo nokt niezgdał Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Czy ktoś z was korzysta z usług firmy Infoland ?? bo mi w styczniu się kończy umowa i chce zmienić usługodawce internetu bo przy takiej cenie i prędkości co daje Vectra no to głowa mnie jusz boli .... bo słyszałem że w Infolandzie jest pół Mega za 59 zł i sieć osiedlowa najlepiej napiszcie swoje uwagi i pozytywne opinie o tej firmie albo inno któro byście godnie polecali ... za komentarze dziękuje ;-) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |