Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tak się bawi nadzwyczajna kasta |
Jaką kwotą się taką rodzinę wspomaga?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tak się bawi nadzwyczajna kasta |
Nie zadzieraj nosa Nie rób takiej miny Nie udawaj Greka Zmień się lepiej, zmień! Już za parę minut Będziesz przyjacielem Całej naszej piątki Tylko rozchmurz się! Baw się razem z nami Jeśli masz ochotę Na wspólną zabawę Daj namówić się To najlepszy sposób Jeśli chcesz zapomnieć O swoich kłopotach I zmartwieniach też Jeśli chcesz zaśpiewać Śpiewaj razem z nami Teraz masz okazję Bo dla ciebie gramy Baw się razem z nami Jeśli masz ochotę Jutro odjeżdżamy Ty zostaniesz tu Lecz nasze piosenki Łatwo zapamiętasz Gdy zanucisz refren Powrócimy znów Jeśli chcesz zaśpiewać Śpiewaj razem z nami Teraz masz okazję Bo dla ciebie gramy Nie zadzieraj nosa Nie rób takiej miny Nie udawaj Greka Zmień sie lepiej, zmień! Już za parę minut Będziesz przyjacielem Całej naszej piątki Tylko rozchmurz się! Nie zadzieraj nosa Śpiewaj razem z nami Nie zadzieraj nosa Baw się razem z nami! http://www.tekstowo.pl/piosenka,czerwone_gitary,nie_zadzieraj_nosa.html :-))))) Anatol M.
|
|
Protek :) A tobie co serce zmiękło? Zawsze byłeś za utylizacją niezaradnych !! Boże Narodzenie się zbliża i człowiek sie w tobie odezwał?
|
|
wlasnie pojawilo sie tego typu ogloszenie : Pilnie poszukuje kierowcy kat B. Praca na terenie Łomży. Wysokie płace. Pilnie! telefon: 721579696 ogłoszenie dodane 2011-11-24 Nie dzwoncie to farmazon.minuty nabijaja
|
|
torro :)>>>>>>>
|
|
wielka ściema
|
|
Ja bym z chęcią odwiedziła grecką restaurację, ale faktycznie RESTAURACJĘ. Przechodząc obok tego miejsca niejednokrotnie, od samego początku odstraszyło mnie logo pepsi na szyldzie - więc od razu skojarzyło mi się z BAREM a co za tym idzie jedzeniem barowym przyprawionym gotową mieszanką przypraw "greckich" Ale już po opiniach wiem na pewno, że tam nie zajrzę. A szkoda...
|
|
Ciekawe czy moussaka będzie;)
|
|
to jest forum a nie wklejalnia linków.
|