Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zwolennicy CHRZANOWSKIEGO nagle stali się lewakami, skąd taki zmasowany na forach , front AntyPiS i antykościelny ? |
Instytut Matki i Dziecka, to może być problem hormonalny, związany z estorgenami. przechodzi w wieku dojrzewania. moja córka miała z tym problem jak była niemowlakiem, ale 2 wizyty w IMiDz i spokój, choć na początku pewien mądry lekarz nastraszył mnie operacją. życzę wytrwałości i szczęścia w poszukiwaniach dobrego specjalisty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zwolennicy CHRZANOWSKIEGO nagle stali się lewakami, skąd taki zmasowany na forach , front AntyPiS i antykościelny ? |
malolaty sie darly! bily brawo! sieka!
|
|
Re: Zwolennicy CHRZANOWSKIEGO nagle stali się lewakami, skąd taki zmasowany na forach , front AntyPiS i antykościelny ? |
tak jestem na tak lin w śmietanie ale w zbyszku w wiszących ogrodach szczupak 45 zł to więcej za takiego niz na mazurach
|
|
Tak jak pisze _M_L_ nie daj się zbyć. Ja swego czasu także potrzebowałem takie zaświadczenie i wydał mi je lekarz rodzinny. Nie widzę w tym żadnego problemu. Doktor zbadał mój wzrok, sprawdził czy mam prosty kregosłup, osłuchał serce, sprawdził czy utrzymuje równowagę. Wszystko w ramach "wizyty prywatnej" i kosztowało mnie to 100zł, ale z tego co się orientuje to wszystko zależy od lekarza, jedni pobierają opłatę, inni nie. W każdym bądź razie każdy lekarz rodzinny ma prawo (a nawet obowiązek jeśli nie masz przeciwwskazań do wykonywania ćwiczeń fizycznych) wydac Ci takie zaświadczenie.
|
|
szkoda gadać!!!!wójt kupuje wóz dl osp , montuje na koszt gminy pług i odśnieżają w zimę, tak nie powinno być!!!!!Jednostki które nie są włączone do KSRG mają ponad 100 zdarzeń ,właśnie przez takie głupie myślenie włodarzy. Straż nie jest od tego by drogi gminne odśnieżać!!!!!!!!!!!Nie powinny robić tego nawet jednostki które są włączone do KSRG!!!!
|
|
Paradox co ty za kacapoły piszesz?? Jakie opłaty? Przecież to OSP i kasę mają z gminy czy tam samorządu. Sami się nie finansują!! rudy błazen z druhem
|
|
"Ustawa dopuszcza możliwość pozyskania ryb na przynętę przy użyciu podrywki wędkarskiej ale tylko w miejscu i czasie prowadzenia połowu ryb wędką. Ryby przeznaczone na przynętę mogą być wprowadzone wyłącznie do wód , z których zostały pozyskane. "- interpretując ten zapis z Ustawy o Rybactwie Śródlądowym można wnioskować, że zabroniony jest połów na ryby pozyskane z innej wody, niż ta na ktorej dokonywany będzie połów. Rybę jako żywca musisz pozyskać z danego łowiska, inne działanie jest niezgodne z Ustawą i z obowiązującym prawem. Czy jesteście pewni, że nie zostaniecie ukarani za łowienie na żywca, który pochodzi z innej wody?
|
|
W Hajnówce jest jakiś specjalista, który zwalcza problem nieoperacyjnie. Zabieg kosztuje ok. 500zł i w niektórych przypadkach za jakiś czas trzeba się zgłosić na poprawki ale jeśli nie chcesz mieć pooperacyjnych blizn to myślę, że warto. A to jest chyba link do tegoż gabinetu: http://www.popow.com.pl/ rudy błazen z druhem
|
|
Moge oddac probki dobrego samoopalacza NUXE 4 x 7 m do ciala 3 x 2 ml do twarzy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |