Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Muzyk i Chrzanowski w TVN - co sądzicie? |
ok juz wyslalam wiadomosc ------------------------------------------------------ Lubię MUZYKE a jaka jest wasza MUZYKA traktuj wpis i MUZYKĘ dosłownie GŁOSUJ na listy przebojów. MUZYKA łagodzi obyczaje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Muzyk i Chrzanowski w TVN - co sądzicie? |
Może mie ma co panikować,Za kilka lat mała pójdzie w "ludzi" to rozkleją.
|
|
o kurde kisiel mam w majtach :/
|
|
ginekolog dziecięcy to w dsk w białymstoku nie idz napewno do mazewskiej bo chyba tylko ona w łomzy moze zajmowac sie rowniez dziecmi
|
|
witam, niedługo bede zdawał egzamin z w-fu , bo ma byc podczas poboru do wojska.... no ale żeby do niego przystąpić musze miec zaświadczenie od lekarza rodzinnego, ze jest ze mna wszystko ok (przynajmniej tak pisze) dziś poszedlem do tego rodzinnego a on powiedział mi zebym nie patrzył co mi tam mówia tylko musze jechac do bialegostoku do podlaskiego centrum medycyny sportowej i ortopedii i tam to załatwic. wiecie coś może na ten temat?
|
|
a ma się omani-o :) chcesz to ci coś załatwie .... kuła
|
|
mały .... mówisz i masz pogadam i zobaczę co da się zrobić .....;)
|
|
Czyli dała Ci do zrozumienia żebyś się leczył na nogi ,bo..........
|
|
Aj tam gadacie bzdury!!!!! Głupi łeb to i boli :):):):) Jestem przerażony 4 letnią kadencją obłudy
|
|
Dokladnie. Jesli chodzi o dziecko to tylko do Bialegostoku do DSK. Do rodzinnej leciec po skierowanie i nie ma co sie zastanawiac. Niestety nie pomoge w tej sprawie. Zycze powodzenia i wytrwalosci ;] Jestem przerażony 4 letnią kadencją obłudy
|
|
Wiem ze Ściania ma specjalizacje leczenia dzieci i mlodziezy, ale jest gburowaty i nie sympatyczny takze nie polecam ------------------------------------------------------ Lubię MUZYKE a jaka jest wasza MUZYKA traktuj wpis i MUZYKĘ dosłownie GŁOSUJ na listy przebojów. MUZYKA łagodzi obyczaje
|
|
_maly_ nie chce mi sie nawet komentowac tekstu ktory napisales... poprostu sa tematy z ktorych sie nie zartuje ... torro, dzieki za podpowiedz beauty lashes a czy mozesz powiedziec cos wiecej na ten temat dlaczego do niej nie isc z dzieckiem ??
|
|
A gdzie ma spadać na księżyc ?...
|
|
Wyjazd integracyjny to porażka...
|
|
do " małego"... pewnie sam jesteś z tej wioski Roberta
|
|
ci goście z Jakać Borki to zapierdalają aż im łby odskakują, kasę mają z pracy swoich rąk... po opłatach wszystkiego są na poziomie finansowym lekko przeciętnego mieszczucha Roberta
|
|
wal na Saperów do Orzysza , git wszystko ze śpiewem nawet posiłek kurw......, i w okopach Roberta
|
|
ja mam cementowo-wapienne i jestem happy, dom 280 m2 - 3 dni i po robocie , trzech gości dymało
|
|
1-10 daje 7
|
|
TERAZ I PŁUG NA WOZIE BĘDZIE MIEĆ SZCZEPANKOWO!!!PO ŚNIADOWIE HEH rudy błazen z druhem
|
|
KASE PEWNIE MAJĄ TEŻ Z WYNAJMU Z SAL ORAZ ZE SKŁADEK CZŁONKOWSKICH ,ALE TO GROSZE Kasia..
|
|
jak nie che ci wydac zmien lekarza rodzinnego na bardziej przystepnego, jesli jestes zdrowy owe zaswiadzczenie lekarz musi ci wydac
|
|
suma sumarum
|
|
Treść jest ukryta
|
|
widziałam, że do dr Sokoła rodzice też przyprowadzają małe dziewczynki na wizyty,
|
|
a kretyn-maruda jak zwykle nie umie czytać ze zrozumieniem.
|
|
Jak to w Polsce bywa zapisy w niektórych ustawach mogą być dość enigmatyczne lub też takie, które pozostawiają luki, a co za tym idzie nadają się tylko do teoretyzowania i przerzucania czyja interpretacja jest słuszna. Wg mnie to o czym piszesz jest prawdą tylko w pewnym sytuacyjnym odniesieniu, ponieważ: nikt nie zabroni sprzedawania Ci żywca w sklepie i łowienia na akwenie, z którego pochodzi. Koniec i kropka. Nowelizacja zapisu dotyczyła zmiany w posługiwaniau się podrywką, która ku uciesze rzeszy wędkujących zostałą przywrócona. Jednakże ta informacja przyćmiła inną ważną, rzecz, którą przytaczałaem powyżej (Artykuł 7 ust. 1a omawianej ustawy stanowi, że ryby przeznaczone na przynętę mogą być wprowadzane wyłącznie do wód, z których zostały pozyskane.) i to: " Zgodnie z art. 27a ust. 1 pkt 3 ustawy o rybactwie śródlądowym, kto dokonuje połowu ryb z naruszeniem art. 7 ust. 1a, podlega karze grzywny albo karze nagany" Trudno będzie udowodnić, że rzeczone karasie pochodzą z danego łowiska, ale zapis w Utaswie jest wg mnie jeasny i dla uczciwych wedkarzy powinien być akceptowalny i przestrzegany. Gdzie się podziała ukleja, płoć.... czy tak ciężką jest ją pozyskać z łowiska? Aaaa..... no właśnie...
|
|
weeb.tv
|
|
zresetuj router, odlacz od sieci i wylacz modem, router, komputer poczekaj kilka minut i podlacz wszystko spowrotem bez wlaczania do sieci. wlaczaj zasilanie w takiej kolejnosci: modem, router, pc. jezeli dalej nie bedzie chodzilo przez router, ale bedzie dzialalo z modemem to najprawdopodobniej czeka ciebie wymiana routera (zakladam ze ustawienia w windows sa ok)
|
|
Telewizja na kartę (satelitarna) - punkt na M.C. Skłodowskiej 2 (obok łosia), może trochę drogo na początku - koszt tunera, talerza, konwertera, karta - ale na plus - nie ma umowy (nikt Cę nie ściga za 1,90 jak to ma polsat), doładowywujesz i oglądasz, a pakiet programów podobny do wszystkich. Ewentualnie poczekaj do końca 06.2012 i w Łomży mają uruchomić telewizję cyfrową naziemną DVB-T, będzie 7 kanałów TVP i pochodne. do końca 2011 ma stanąć DVB-T w Ostrołęce, może z tej strony będzie łatwiej ...
|
|
witam.chciałabym sie dowiedzieć z konta mojego nażyczonego gdzie w łomży przyjmuje ginekolog niepełnoletnie osoby na kase chorych?
|
|
nie ma roznicy czy jestes pelnoletnia czy nie przy przyjeciu na nfz. Jako niepelnoletnia po prostu bedziesz miala problem z przyjeciem bez rodzica o.
|
|
Telewizja satelitarna Wg mnie najkorzystniejsze oferty cenowo i programowo to nCam na kartę lub tnkHD na kartę. Nie wiążesz się z żadnym operatorem masz do wyboru pakiet podstawowy oraz premium. Podstawowy 20 zł/m-c, premium (zawiera podstawowy oczywiście) 40 zł/m-c. Płacisz i ogladasz kiedy chcesz. W pakierach premium kanały w jakości HD Koszt: Tuner HD współpracujący z modułami nCam i tnkHD 350 - 600 zł Antena satelitarna plus konwerter około 90 - 150 zł Modół startowy (zawiera 3-miesięczny abonament) około 180 - 200 zł. Jeżeli nie jesteś zainteresowny telewizją w jakości HD to zwykła tnk (telewizja na karte) jeżeli opłacisz z góry na 24 c-ce to wyjdzie cena 10 zł/m-c. tańszy będzie też tuner z czytnikiem na kartę (do 150 zł). Telewizja naziemna cyfrowa Na chwilę obecną z B-stoku złapiesz bez problemu Polsat, TVN, TVN7, Polsat sport news, TV6, TV puls, TV4. Być może od końca roku z Ostrołęki TVP1, TVP2, TVP INFO, TV Historię, TV Kulturę lub to samo od połowy przyszłego roku z B-stoku.
|
|
Hmm pierwsze słysze aby ktoś miał problem przyjęcia do ginekologa gdy jest niepełnoletni, ja swojego czasu nie miałam żadnych problemów. Polecam poradnie na Wyszyńskiego.
|
|
A ile tej nagrody by było?
|
|
Czemu "pilne" ? Musisz szybko nawpieprzać się swojskiej kiełbasy? Nie przesadzaj...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |