Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poseł Kołakowski, a obietnice wyborcze |
Witam, chciałabym się dowiedziec czy w Łomży jest jakiś lekarz ginekolog lub urolog dziecięcy, a jeśli nie to gdzie go/jej szukac...? Ps. chodzi o rozklejenie warg sromowych u dziecka ...Moze ktos z Panstwa zetknal sie z tym problemem i moze cos wiecej na ten temat powiedziec...? Bylabym wielce wdzieczna, bo jak narazie to jestem przerazona tym stanem...? Pozdrawiam i z gory dziekuje za informacje http://i.imgur.com/KYVgnJ4.gif
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poseł Kołakowski, a obietnice wyborcze |
tam jest 350 zl od pary , gra zespół i w tym jest pol litra wódki na parę więc też jest ok :)
|
|
wybieranie "głośnych" słuchawek to głupota. Tylko słuch zniszczysz słuchając głośno. Lepiej wybierz słuchawki "dobrze izolujące" zewnętrzne dźwięku i słuchaj cicho.
|
|
a no zima się zbliża więc schowałem bo szkoda , czekam na nowe właśnie jest w drodze..... RUSKIE MI WIOZĄ HE HE HE ......takie typowe na zimę :) http://i.imgur.com/KYVgnJ4.gif
|
|
oni potrzebują przedstawiciela? jak pamiętam to taki moloh produkcyjny nocki wielki wypiek co się stało za dużo konkuręcji ? jakość podupadła ? pamiętam jak do właśnie tej piekarni przjerzdżali przedstawiciele z różnych firm i pamiętam samochód z drożdżami i mąką i takie tam ale tych trocin co widziałem to nie zapomnę dwa wory w przezroczystych foliowych workach trocin po co? każdy orze jak może
|
|
Nadcisnienie tętnicze ------------------------------------------------------ Lubię MUZYKE a jaka jest wasza MUZYKA traktuj wpis i MUZYKĘ dosłownie GŁOSUJ na listy przebojów. MUZYKA łagodzi obyczaje
|
|
Byłam z kolezankami usmiałam się... jak na komedii, przesadnie fantastyczny, nie warto do kina, warto w domu obejrzec, polecam Ci Listy do M. - romantyczny, fajny, z przesłaniem :)
|
|
Czytałem właśnie artykuł odnośnie nowego samochodu pożarniczego dla OSP Szczepankowo. Z tego co mi wiadomo jednostka ta nie dorównuje innym jednostkom z gminy. Rocznie do zdarzeń wyjeżdża kilka razy, zaś jednostka ze Śniadowa takich wyjazdów ma prawie 100, która posiada samochody które mają ponad 30 lat!! Wszystkie główne jednostki z gmin z powiatu posiadają już nowe samochody. Nie wiem jak myślą nasi politycy... Pozostaje tylko współczuć strażakom ze Śniadowa, że są nie doceniani przez władze rządzące...
|
|
Pogadaj z tymi z Jakaci Borki to oni sami kupią ze dwa samochody dla Sniadowa.
|
|
brawo Panie Pstrągowski tak dalej, jak narazie same sukcesy oby tak dalej
|
|
na zdrojowej?
|
|
Mysle ze gdy pojdziesz i do sklepu wedk. na skrzyzowaniu Legionow-Sikorskiego to tez powinni miec lub przynajmnie wiedziec gdzie dostaniesz.
|
|
Jak wiecie śmieszny gość zwany adminem 4 lomza dodaje ogłoszenia po kilku latach świetlnych albo wcale tłumacząc się że moderuje ze musi sprawdzić i tak dalej.... To ja się ku.rwa pytam co ty sprawdzasz chłopcze jak takie ogłoszenia znajduję w nieruchomościach : Sprzedam telefon Samsung S7230 WAVE kolor biały, na gwarancji. Stan idealny. Obudowa aluminiowa plus skórzana klapka. Cena 380zl. Jesteś dla mnie śmiesznym typem który niema pojęcia o swojej urzędniczo - pasożytniczej pracy
|
|
Proszę o namiary na sprawdzonego lekarza - żylaki kończyn dolnych
|
|
Treść jest ukryta
|
|
na zdrojowej widzialem
|
|
dajcie spokój ten pajac moich ogłoszeń w ogóle nie umieszcza i nie wiem czemu???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |