Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Urodziny Wałęsy - JarKacz znowu samotny |
Witam, ją w sprawie tego bujaczka. By mogła Pani wysłać swój nr na mojego meila. Czarnulkaaa226@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Urodziny Wałęsy - JarKacz znowu samotny |
Ja sie dziwie ze za te ceny ktoś kupuje, z cenami kebabów jest tutaj drożej niż np w Warszawie, Poznaniu a ceny porównywalne są do Gdańska nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
DO CZEGO TOBIE POTRZEBNY TEN KLEJ?
|
|
3 tys zł na 3 miesięce http://www.comperia.pl/wyniki-lokaty-bankowe,3000-0-pln-3_miesiace-2-0-1-----.html
|
|
SO 9001:2000 Zarządzanie jakością w administracji publicznej Przyjazny i sprawny urząd - usługi publiczne dobrej jakości Dotychczasowy model administracji został w większości krajów europejskich zanegowany i zastąpiony przez model menedżerskiego zarządzania publicznego charakteryzujący się m.in. tym, że administracja jest zorientowana na obywatela. Administracja nie cieszy się w Polsce szczególnym zaufaniem obywateli. Dość powszechne jest przekonanie o niskiej jakości świadczonych przez nią usług, niewłaściwym traktowaniu interesantów i braku dostatecznych informacji pozwalających obywatelom poruszać się w gąszczu przepisów i biurokratycznych procedur. http://www.umbrella.org.pl/publikacje/infor_070404.htm POLITYKA JAKOŚCI W URZĘDZIE MIEJSKIM W ŁOMŻY UZNAJĄC ZA NIEZBĘDNE STWORZENIE TRWAŁYCH MECHANIZÓW UMOŻLIWIAJĄCYCH ZARZĄDZANIE URZĘDEM W SPOSÓB GWARANTUJĄCY STAŁE PODNOSZENIE JAKOŚCI ŚWIADCZONYCH USŁUG PREZYDENT MIASTA ŁOMŻA ZOBOWIĄZUJE SIĘ DO WDROŻENIA I UTRZYMANIA SYSYTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ ZGODNEGO Z NORMĄ ISO 9001:2000 URZĄD MIEJSKI W ŁOMŻY SŁUŻY SPOŁECZEŃSTWU STOJĄC NA STRAŻY INTERESU PUBLICZNEGO I WYKONUJĄC ZADANIA NA PODSTAWIE PRZEPISÓW PRAWA ZOBOWIĄZUJEMY SIĘ: ZAPEWNIĆ PEŁNĄ INFORMACĘ O SPOSOBIE ZAŁATWIANIA SPRAW W URZĘDZIE WNIKLIWIE, TERMINOWO I BEZSTRONNIE ZAŁATWIAĆ SPRAWY INTERESANTÓW SYSTEMATYCZNIE SZKOLIĆ PRACOWNIKÓW USTALIĆ I WDROŻYĆ PRZEJRZYSTY SYSTEM ICH AWANSOWANIA I NAGRADZANIA REALIZACJA CELÓW ZALEŻY OD NAS -WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW URZĘDU KAŻDY ODPOWIADA ZA JAKOŚĆ SWOJEJ PRACY I JAKOŚĆ USŁUG ŚWIADCZONYCH PRZEZ URZĄD MIEJSKI W ŁOMŻY BĘDZIEMY DĄŻYĆ, BY KAŻDY PRACOWNIK CZUŁ SIĘ WSPÓŁODPOWIEDZIALNY ZA WDROŻENIE POSTANOWIEŃ POLITYKI JAKOŚCI Łomża luty 2004 rok Prezydent Miasta Łomża Jerzy Brzeziński
|
|
Możesz przyjść teraz jest otwarte. Numeru nie posiadam.
|
|
Urząd przyjazny obywatelowi http://www.youtube.com/watch?v=SgUo3bgvD5w
|
|
Do dekoracji pierników na święta w przedszkolu:) jeśli można po poproszę o ten przepis:)
|
|
bobcats1 ty patrze drugim wał echo zostaniesz " Jestem za, a nawet przeciw":)
|
|
No dobrze, przyszła kryska na matyska. Planuję w weekend, obiadek biznesowy:) Jak tam jest teraz? Może ktoś ostatnio był??
|
|
dzięki za wszystkie odpowiedzi :) mój Mąż zna osobiście Panią Ewę, rozmawiał z Nią nawet wczoraj ale aktualnie nie ma takich chust jakie mnie interesują :( wiem że w necie kupię na pewno ale zawsze lepiej jakoś wcześniej móc to zobaczyć, pomacać :) myślałam że jest jakiś sklep w Łomży w którym mogłabym się rozejrzeć :(
|
|
no to się rejestrujcie :)
|
|
Czerwone przyczłapy do telewizora LCD, oraz pocięgiełko do telepedałtu tanio sprzedam.
|
|
Antena siatkowa i owszem, ale dekoder cyfra+ się do tego nie nadaje. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |