Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tylko jelenie beda glosowac na Chrzanowskiego |
oknoplast kraków sa lepsze i najlepsze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tylko jelenie beda glosowac na Chrzanowskiego |
zaplamione i to pod samą podszewkę. ... nie wierzę, po prostu nie wierzę, żeby facet sobie poradził bez kobiety.. przecież kobieta zadba o podszewkę dom, wypierze, ugotuje...
|
|
(PS. Pytam poważnie, więc za teksty typu: ja Ci dam zarobić w nocy czy coś w tym stylu, serdecznie dziękuję..). To znaczy że praca na 3 zmiany nie wchodzi w grę? money
|
|
Śmieeerdzi fajami, ale ogólnie naprawy są wporządku.
|
|
Window - Mariola. Szczerze polecam i jak masz kasy trochę więcej to ramy Rehau - nie do przebicia.
|
|
mama synka zalozylas konto specjalnie zeby nam o tym opowiedziec?
|
|
jezeliuzywasz markowego odtwarzacza to praktycznie bez znaczenia jest czy sluchawki beda 110 czy 114 dB. wiekszosc odtwarzaczy i telefonow ma fabrycznie ograniczana glosnosc gdyz firmy nie chca sie narazac na sprawy sadowe zwiazane z uszkodzeniem sluchu. poszukaj na necie a napewno znajdziesz plany jak zbudowac kieszonkowy wzmaczniacz sluchawkowy zasilany jendym paluszkiem lub poszukaj cos takiego: http://goo.gl/RMx2S
|
|
Zdziwiłbyś się ile się tego cholerstwa dziennie sprzedaje :) Najwięcej schodzi na dworcu, wiadomo, duży ruch ludzi, pasażerowie autobusów itp. Pracowałam przez pewien czas w jednym z barów, 20 kebabów schodziło, ale w gorsze dni... Do tego zestawy, napoje, frytki, hamburgery itp itd. Grosz do grosza i dziennie ładna suma się zbierała.
|
|
energia oplaty komunalne itp ... myslicie ze ma to sens?
|
|
To jest ***** chore . Przyszedlem o godzinie 10 numerkow juz nie ma . W srodku pustki . To ja sie pytam co te mile panie beda robily przez kolejne 5 godzin ! kiedys przyszedlem o 12 i bez problemu sie zarejestrowalem . Te miasto i jego wlodarze są pop..... . Prezydent dostaje 2 kafle bonusu do ******** 10tys . A szary obywatel nawet sie ***** nie moze zarejestrowac . Brak slow.
|
|
bobcats1 w czasie takiego okienka ludzie przychodzą ze swoimi problemami dnia codziennego bytu. A żaden chyba w Polsce polityk samorządowy nie pokusił się na to żeby pod koniec roku kalendarzowego zrobić publiczna spowiedź co mu udało się zrobić a co mu nie udało się zrobić w przeciągu tego roku. Wszyscy spowiadają się przed radnymi czyżby bali się krytyki? A tak na marginesie moja edukacja skończyła się na 6 klasie podstawówki to dobrze że umiem włączyć komputer i coś na pisać.
|
|
AAKG OLIMP Anatol M.
|
|
Idą :) Tyle ze ja co roku chcę gdzieś indziej :) Jak z ta stara waciarnia i tym Elżbiecinem jaka cena? ------------------------------------------------------ Lubię MUZYKE a jaka jest wasza MUZYKA traktuj wpis i MUZYKĘ dosłownie GŁOSUJ na listy przebojów. MUZYKA łagodzi obyczaje
|
|
Odbieramy. Użyj opcji "szukaj", a wszystkiego dowiesz się dokładnie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |