środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
magistrackie auto

witam,

Potrzebuję dobrej rady odnośnie słuchawek, tzn konkretnie który parametr mówi o tym jak głośne są słuchawki ? Czy zależy to też od odtwarzacza i jakości mp3 ?

Załóżmy, że słuchawki mają następujące parametry :

impedancja 16 Ohm
Połączenie jack 3,5 mm stereo kątowy
Pasmo przenoszenia 20 - 20000 Hz
Dynamika SPL 110 dB Opis ze strony www.sennheiser.com.pl
Zniekształcenia harmoniczne THD <0,5 %
Przetworniki dynamiczne
Nauszniki dokanałowe Opis ze strony www.sennheiser.com.pl
Kabel 1,2 m symetryczny
Waga 12 g

lub taki :

•Pasmo przenoszenia: 17 - 22000 Hz
•Impedancja: 16 Ohm
•Dynamika SPL: 114 dB (1 kHz, 1Vrms)
•Połączenie: jack 3,5 mm, kątowy
•Kabel: 1.2 m
•Przetworniki: dynamiczne

który z tych parametrów informuje o głośności ?

A może ktoś z Was jest w stanie polecić mi konkretny, bardzo głośny model słuchawek, głownie interesuje mnie firma Sennheiser.

z góry dziękuję za odpowiedzi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: magistrackie auto

Popatrz na www.redtube.com

Witam
Dynamika informuje o "głośności" im więcej dB tym głośniej, czyli 114 dB głośniejsze od 110 dB

Brat nie był pijany i nie oddalił się sam,sprawa została przekazana do Interpolu.
Sindbad powinnien zawiadomić niemiecką policję i przede wszystkim nie oszukiwać,że wszyscy dojechali.

Witam. Dzisiaj byłem na komendzie w radomiu i dowiedziałem się że nie zdałem. Dlaczego... nie wiem. Poprostu negatywny i marzenia trafił szlag. No trudno widocznie nie jest to mi pisane. Spróbuje w wojsku.

A jeśli chodzi o KWP Radom to jest jedna zasada.
Jeśli zadzwonią odrazu to na 100 % zdaliście.
Jeśli nie no to nie ma co się łudzić (tak powiedzieli mi panowie z recepcji..)

Pozdrawiam i życzę wam wszystkim powodzenia

[urlhttp://www.pck.pl/news,112.html

Ukrywam przed ludzmi?NO nie ,jestem straszną gadułą!Tak naprawdę (jesli mam wybór)wolę mówic niż pisać.

a czy ktoś w lmz pracuje na hollywood lashes?

Będzie kara. Zalerzy jaki to był rodzaj drzewa.

Maruda teraz jazda PKS do Warszawy kosztuje 25zł i wysadzają Cię na dworcu wschodnim, bo nie wiem czy wiesz ale dworzec stadion jest zamknięty, więc dojazd do np. uczelni SGGW kosztuje mnie dodatkowo 2x3,60zł z przesiadka w centrum, nie liczę już ile czasu mi to schodzi!!! więc ja jestem skłonny dać i 30zł oby nie jechać PKS i tramwajem + metrem co zajmuje mi to +/- 5godz!!! więc dlatego założyłem ten temat na forum... Więc jak kolejny raz odpiszesz to się zastanów czy to interes dla Ciebie czy nie... I nic nie mam przeciwko żebyś jeździł do stolicy PKS zwiedzając po drodze miasta Ostrów Maz. i Wyszków. Pozdrawiam

Nie można wyciąć własnego lasu - to jest kures.two, żeby cudzą własnością dysponował urzędnik.

Skoro mogłam pomóc i wyrazić swoją opinię na temat mnie interesujący to założyłam (raczej bez znaczenia kiedy zakład się konto) - hOj lepiej pisać coś konkretnego i związanego z tematem a nie po to żeby pisać cokolwiek.

lenny lamb czy cos takiego

... jak to mozliwe ?? Policzcie kebab srednio 13 zl ile ich dziennie sie sprzeda ? 20sztyuk - mysle max mamy 260 zl niech bedzie 300zl dziennie pracuja 25 dni daje to 7500zl miesiecznie BRUTTO - oplacenie pracownika podatek surowce - zostaje wielkie nic - wiec pytam sie jak to mozliwe !!??

20 kebabów dziennie to sprzedaje ten w Jeziorku i to poza weekendem :P
a do tego dochodzą zapiekanki, hamburgery, napoje, więc wyżyć się da ;)

bobcats1 prezydent tego forum nie czyta jak jesteś taki inteligenty potrafisz się wysłowić napisz petycje zbierz podpisy zobaczysz ile ludzi będzie chciało twój pomysł poprzeć:)))))

Jaka to rewolucja LUDZIE!!!!!!!!!IDĄC DO PRACY , ZAWSZE WIDUJE SPORĄ GRUPE BEZROBOTYCH KTÓRZY , STALI !STOJĄ i BĘDĄ STAĆ!!!!!!!!!PO CHOLERE IM AUTOMAT DO WYDAWANIA NUMERKÓW!!!!!!!A PANIE KTÓRE TAM PRACUJĄ NIECH RUSZĄ TE SWOJE CZTERY LITERY I DO ROBOTY, LENIE!!!!!!!!!!!!

a ja poproszę fotki ubranka do chrztu na wadss@wp.pl

nie wiem jak na Polowej ale na Księżnej Anny na 100%, chodzę tam do innego gina ale dr Poppe ma tam również gabinet

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org