Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co o tym sądzisz ??? |
ok,jutro będę o 17;-D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co o tym sądzisz ??? |
A co Ty chcesz, za ten swój majątek dwadzieścia kilka zł zarobić?
|
|
ciekawe jaka jest wersja brata......
|
|
Przesyłam adres do p. Ewy, którą spotkałam w szpitalu na oddziale noworodkowym dla wcześniaków w Łomży. Chustami zajmuje się profesjonalnie prowadzi szkoły dla matek - niestety w Białymstoku. Nauczyła mnie jak wiązać chustę na kilka różnych sposobów. Kupiłam sobie lniano - bambusową chustę dla mnie rewelacja i niesamowita wygoda. Naprawdę warto! "Poradnia Dietetyki i Promocji Zdrowia \"JEWA\"" <poradnia.jewa@gmail.com> Polecam
|
|
lepiej zrób sobie inwestycję długoterminową.
|
|
az sprawdzilem! na liscie rady miejskiej sa 23 nazwiska! jesli prezydent dostanie podwyzke co najmniej 12 z nich uzna ze powinien ja dostac! to ludzie przez nas (przez was) wybrani do rady! borysewicz ma 1 glos jak kazdy radny! i (najwyzej naraze sie na opinie ze pracuje w ratuszu albo jestem kims s jego rodziny) ale co zrobila nowa ekipa: - zmienili strukture ratusza (w tym kilku naczelnikow) - wydluzyli godziny urzedowania zeby pracujacy mogli tez cos w nim zalatwic bez urywania sie z roboty tyle pamietam. moze i niewiele jak na rok pracy ale w porownaniu z porzednimi osmioma latami to sporo roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ____________________________________- _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
tylko nie do rogienic lipa to tyle
|
|
Dobra i tania Rapalu. Na allegro około 70-100
|
|
Debile,debile i jeszcze raz....!!! opamiętajcie się z tymi wpisami;] Idź do lekarza,bo tutaj Ci nie pomogą;/ rudy błazen z druhem
|
|
tutaj nie ma tekiego zycia jak w Gdansku Wawie Poznaniu - wiec cenami trzeba nadgonic co trzeci kebab to tak jakby dodatkowy klient przy nizszych cenach wiec tak to sie kreci a ze lomzyniacy kase maja to wiadomo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |