środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
tak sie w Polsce zarabia

A co ma do tego Interpol?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: tak sie w Polsce zarabia

a dużo masz tego drewna, bo mi kończy się.... [?]

Rozumiem, że wybierasz się pojutrze do TLiA.
Jeśli chodzi o strój, to do odznaczenia nikt nie wystąpi w dresie czy swetrze. Jasna sprawa, że garnitur obowiązkowy. Jeśli do zaproszenia była dołączona mała karteczka, że zostaniesz odznaczony, to przyjdź wcześniej (tak jak jest napisane). Formuła spotkania jest co roku niezmienna. Parę przemówień, wręczenie odznak i medali, podziękowanie i chyba jakaś "herbatka i ciasteczko". Czasami część artystyczna w wykonaniu młodzieży. W tym roku powinno być mniej przemówień, bo już po wyborach do sejmu, a do samorządowych jeszcze daleko, więc "przedstawiciele władzy" będą tylko ci, którzy muszą. A muszą być dlatego, że niektóre odznaczenia (np. od Prezydenta RP) musi wręczyć minimum wojewoda. Oczywiście "władza" też pewnie zostanie czymś odznaczona, bo inaczej nie opłaca się przyjść. No, chyba, że ma parcie na szkło, albo na papier, bo i w lokalnej tv będzie i w gazetach też o tym napiszą.

Tu masz linki z 2009 roku:

http://www.radio.bialystok.pl/wiadomosci/region/id/27433
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=20509
http://www.oddajkrew.pl/aktualnosci.php?id=228

A Interpol brata nie szukał jeszcze przed "oddaleniem się"? ROTFL.

Von chrupka zawsze czytam Twoje posty z uwagą i zachwytem.
Tak myślę że przelewasz swoje myśli na papier i ukrywasz je gdzieś przed ludźmi?;)

to mam pomysł von chrupka.
nagrywaj swoje zdanie na jakiś temat. wrzucaj na youtube albo wrzutę, i wysyłaj nam linki :D

Bardzo dobry jest popiół z papierosów,pomaga;]w moich 2 pokojach mam 36 kwiatów--spróbuj:)

lauracrow1 opis dobry :) blok to Sybiraków 20, studio active to się nazywa :)

http://studioactiv.pl/

wszystko dobrze się skończyło to nie ma co dyskutować na ten temat!!!

Witam forumowiczów.
Chciałbym włożyć na lokatę ok 2-3 tys złotych na okres od 3 do 4 miesięcy. Może mi ktoś polecić najkorzystniejszą?
Z góry dziękuję za odpowiedź.

jaka podwojna? najtanszy ulgowy do wawy kosztuje 17,50. Ja osobiscie tez wole dolozyc 2,5 i jechac samochodem niz banem

,Najlepiej' zrobil kiedys pewien znajomy by nie czeplo sie nadlesnictwo.
Wychlastal polac w srodku a z zewnatrz tego zrembu staly drzewa imitujace poprzedni stan zadrzewienia.Ale potem podj.ebal go sasiad i cwaniak bulil ino swist.

Marta03 ma racje. zrob jak ci radzi. odbij te kwestionariusze na ksero i sympatycznie zagadaj z wlascicielami kilku silowni. oni najlepiej namowia do wypelnienia tych co tam chodza bo ich znaja a obca osoba zawsze ma pod gorke z namawianiem nawet do anonimowej ankiety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
______________________________________-

wielkie nic? ee
2pracownikow-2500
surowce-1000(tak mysle)
zus,us-1000
Zostaje 3000
wiec jest jeszcze rózna granica bledu.
A jak z miesiaca na miesiac bedzie sie odkladac nawet po te 1000 zl, to i tak jest sie do przodu...
tak ja mysle, nie znam dokladnie "cen" w kebabiarniach

rozmawialam ostatnio ze znajoma fryzjerka o ginekologach itd i ona powiedziala ze jak ona miala problem ze swoja córka to mazewska była bardzo nie przyjemna nie delikatna za "zajrzenie" 5sek wziela 80 zl jak chcesz nazwisko dobrej lekarki w dsk to musisz zaczekac ze 2 dni bo musze znalezc

Jeśli obrączki kupiłeś na ul.Długiej u Pieciaka to powiększą Ci ją bezpłatnie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org