Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oglądajcie TVN |
Ja także mam okna z vindov, również polecam. Mam także okna z domela i też smaruję, więc konserwacja to już oddzielny temat:) ogólnie polecam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oglądajcie TVN |
Jeżdża jeżdżą :):) Tak że noś przy sobie dziecko puszkę szpinaku bo nie znasz dnia ani godziny :):):) http://i.imgur.com/KYVgnJ4.gif
|
|
Z takim nickiem pytasz o złotnika?No wybacz.
|
|
Omanio :) Ty masz zawsze przy sobie anioła stróża :):)
|
|
Przecież masz bodygarda :):) Po co anioła stróża naduzywać ? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Poczekam do jutra i zobaczę;-) dvw ja mam dom z drewna ,także niech se kradną te cegły a co mi tam;-D
|
|
podbijam, szukam osob najlepiej z Politechniki Warszawskiej, ktorzy byli by chetni dojezdzac, co dwa tygodnie na weekend, 510277625
|
|
Jesli chodzi o regenerację pomp to tylko i wyłącznie ten fachowiec z Jarnut. Robi to bardzo szybko,nawat nie wymontowuje jej z samochodu,ba nawet maski nie otwiera,jednym słowem drugi Kaszpirowski.
|
|
A jak :):) Niech sie boją ci co nie mają ochrony, układów i domy z cegły :):) Dla nas to pikuś takie coś :):)
|
|
widziałem jakąś ofertę w Alior Bank al.Legionów
|
|
Pan pikuś MARUDO;-D
|