Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: W Łomży znowu wielka draka - kto głosuje na dzieciaka ??? |
długo.. to znaczy ile?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
i Rada Miasta......:)) Niektórzy dostali podwyżki Jak się okazuje, jest jeszcze kilku burmistrzów z Łomżyńskiego, którzy mogą pochwalić się wyższymi zarobkami niż prezydent Czerniawski. http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110127/REG20/639984571
|
|
W Polsce nie trzeba mieć wykształcenia, żeby zostać prezydentem miasta. Wystarczy, że Cię wybierze "lud" czyli, że dobrze ludowi coś obiecasz. W naszym systemie idzie się do żłoba aby zarobić. To niemoralne, że proponuje się podwyżkę za "bycie". Gdyby płacono od rezultatów to by one były. A ja i tak myślę, że Czerniawski ma kasy tyle, że do końca życia pracować nie musi. To "przybij piątkę" wyskoczył z wazeliną. Powtarzam - prawie wybraliście go na posła.
|
|
To może inaczej, ile w takim razie Waszym zdaniem powinien zarabiać Prezydent Naszego Miasta na rękę? Teksty, że powinien pracować za darmo sobie darujcie.
|
|
Ja osobiście zaczekam jak komuś w ratuszu strzeli do głowy głupi pomysł budowy bloku socjalnego. Wtedy zorganizuję zbieranie podpisów o odstąpienie od budowy tego bloku. Czas najwyższy, żeby co poniektórzy brali odpowiedzialność za swoje życie a nie wiecznie mamy do nich dokładać.
|
|
Moim zdaniem Pan Borysewicz to chyba chciał sobie jaja z ludzi zrobić tą swoją argumentacją "nie do odparcia". P.s. Wyborcy Pana Borysewicza, przy następnych wyborach pamiętajcie o tej Jego argumentacji "nie do odparcia" przemawiającej za podwyżką dla Pana Prezydenta, takie zachowanie wiele mówi o człowieku.
|
|
bobcats1 ja rozumiem o czym mówisz ale powiedz szczerze, myślisz, że samo wykształcenie nie mając znajomości zapewni taką ciepłą posadkę? Gdyby tak było, co drugi mieszkaniec miasta zarabiałby kilkakrotnie więcej niż teraz. Dla przykładu wystarczy podać sytuacje w różnego typu urzędach, tam większość siedzi dzięki rodzince, znajomym a gdy człowiek przychodzi załatwić jakąś sprawę mało tego, że czeka godzinami w kolejce to jeszcze trzeba tłumaczyć Panu lub Pani urzędniczce jak dziecku, bo nie ma pojęcia o wykonywanej pracy. A zdarza się, że ma jeszcze pretensje bo tylu ludzi raczyło przyjść, nie można spokojnie napić się kawki siedząc na dupie i plotkując z koleżankami.
|
|
Ja moge napisac prace semestralne. gg 4712020
|
|
Proponuję zdecydować się,czy piszecie o mieszkaniach socjalnych czy komunalnych?
|
|
511213954-możesz pisać sms-y bo nie zawsze moge odebrać
|
|
jaki marczyk moze jakis namiar?
|