środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Chrzanowski zdecydowanym liderem nowego sondażu prezydenckiego

Oj bobcats błąd popełnił prezydent nie namaszczając Ciebie na swojego rzecznika.Rejtanem rzucasz się na tym forum w jego obronie.Tylko pamiętaj,że argumenty,,złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy,,słabo przemawiają do zbiorowej wyobrażni.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Chrzanowski zdecydowanym liderem nowego sondażu prezydenckiego

@Bobcats1, oczywiście, masz rację, że podwyżka jest legalna, ale nie zapominaj, że przy piastowaniu urzędów PUBLICZNEGO ZAUFANIA, ważne jest nie tylko prawo (które jest wielce niedoskonałe), ale także kwestia etyczna I WŁAŚNIE Z POWODU TEJ KWESTII, Pan Prezydent nie powinien jej przyjmować.

Pytasz dalej nas czy my, będąc na jego miejscu, nie przyjelibyśmy podwyżkę. Gdybym był na Jego miejscu, czyli piastował urząd, który objąłem, bo zaufała mi duża część społeczeństwa to jestem pewien, że nie przyjąłbym jej, właśnie ze względu na wspomnianą kwestię etyczną.

Inną sprawą byłoby, gdyby Pan Prezydent mógł pochwalić się jakimiś konkretnymi owocami swojej pracy na rzecz naszej małej społeczności, wówczas proszę bardzo, niech otrzymuje podwyżki, premie.

*co do kwestii etycznej , o której wspomniałem powyżej to jest to w odniesieniu do sytuacji w naszym kraju, gdzie no nie ma co się oszukiwać, dzieje się źle.

chodzi mi o to gdzie jest kapsuła odchudzająca...

Bosch serwis szybko i skutecznie polecam ceny te same co wszedzie u mechanikow

Super facet i bogaty.

Skoro nikt nie studiuje na SGGW to może na innej uczelni w Warszawie i jest chętny do wspólnej podróży...

polecam panów sprzedaja częsci do anglików przy drodze do giełczyna za 150 super stan proszę sprawdzić i sie przekonac

Ale Kapsuła jest też zapewne i w Cosmeo ;)

polecam Orlen w Piątnicy mają dobry gaz dużo kilometrów się robi.....

Orlen Piątnica

jedz na baze WZGS w Łomży do Modzelewskiego .polecam sam tam naprawiam i tanio i części ma .tylko pytaj o Krzyśka

bobcats1 ty chyba nie odróżniasz statusu osoby prywatnej od publicznej?
Te przez Ciebie nazwane "oczernianie" to jest po prostu krytyka , osoba publiczna czy urzędnik musi się liczyć z tym że jego postępowanie narażone będzie na krytykę . A tu widzę że co poniektórzy stwierdzając że " cwani w internecie a nie powiedzą w twarz ' niech Pan prezydent będzie bardziej dostępny dla obywatela z robi okienko w swoich zajęciach to usłyszy dobre i złe słowo na temat swojej pracy.

Chcesz za 25 ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org