Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Żegnamy o. prof. M. Krąpca - wybitnego Polaka, filozofa i Rektora KUL |
U mojego kumpla mieszka w bloku obok i wyłacza sierówno co 2 minuty ! Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Żegnamy o. prof. M. Krąpca - wybitnego Polaka, filozofa i Rektora KUL |
We Wiżnie to on może i Piorun, bo jak na Łomżę - to (tylko?) Piorunek:)
|
|
Pewnie siedzi i z zegarkiem i liczy ;-) mi dziś rano nie działało przez 10 minut =/ ( nie patrzeć na mój host bo vectra ma coś wspulnego z tp.pl )
|
|
No niech ktos wrzuci to zdjecie i zaczynamy polowanie. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
No nie !!!!!!!!!!!!! Jestem za równością wszystkich preferencji seksulanych (czyli toleruję kochających inaczej) Dlatego proponuję żeby zorganizować także marsz ONANISTÓW (ulice zapewne opustoszeją). P.S. Teraz poważniej - czy taki marsz jest protestem przeciwko niesprawiedliwości i kłopotom spotykającym facetów chcących kochać się z facetami w zestawieniu z idyllą jaką mają zapewnioną u nas (w Polsce) faceci chcący kochać się z kobietami (lub jakkolwiek inaczej). O.... nie mat lekko ! Czy może taki marsz jest próbą propagowania pewnych postaw (także seksualnych) i epatowania nimi innych ? W typie: "Zobaczcie jacy jesteśmy nowocześni i jak nam z tym dobrze" Moim zdaniem nam hetero jest tak samo ciężko jak Wam a może nawet gorzej... My tez powinniśmy organizować marsze i żalić się, że nam (tak jak i Wam) dawać d... nie chcą co skutkuje wzrostem liczby samobójstw. Wniosek - Niech żyją onaniści !!!!!!!!!!!!!!!!!! Jakiś czas. Może... P.S. do P.S. To był punkt widzenia facetac hetero. Z punktu widzenia każdego rodzaju kobiet wygląda to jeszcze gorzej.
|
|
Laik-wiedzialem ze cie temat zaboli , tylko dzis byles jakis delikatny,nie chcesz by ludzie poznali twoje prawdziwe 'JA' - a tak nawiasem , to dlaczego wypowiadasz sie o osobie ktorej nie znasz ? ? ? Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Dobrze, że jest ktoś, kto na tym dziecięcym forum odbiera na innych falach, niż...
|
|
a tak wogole to co to za zwierze?
|
|
Jeśli ktoś nie ma a chce zdjecia ptysia to podajcie meile :)
|
|
SUPER WUJT Łomży potrzeni są piorunujący ludzie. Może kogoś spiorunują no. wzrokiem. A tak serio to o czym był ten program? Co to za wielkie osiągnięcie?
|
|
Wszystko pięknie tommeknet, ale jak u Ciebie byłem, to coś się przycinało co nieco radyjko Radio Maryja internetowe :P A ponoć masz najwyższą opcję :D apostata
|
|
e no ja nie widzailem tych fot wrzuccie je tu ciekaw jestem bardzo jak on wyglada
|
|
Żałosne i kompromitujące te Wasze wypowiedzi. W tytule napisałem wyraźnie --- "MARSZ RÓWNOŚCI" Przeczytajcie Wasze wcześniejsze wypowiedzi w poście odnośnie wzrostu. Wszyscy chwalicie się wzrostem powyżej 180 cm. A żyją przecież w naszym społeczeństwie także inni ludzie. Poszkodowani przez "matkę naturę". Ten marsz, to taki swoisty "protest song". Są tacy inni od nas - normalnych, ale powinniśmy solidarnie pokazać, że "kurduple wszelkich maści" też mają szansę na równe traktowanie ze społeczeństwem cywilizowanym (takim od 176 wzwyż). Pozdrawiam p/s I nie śmiejcie się z tego Kwaśniewskiego. Już takiego go Pan Bóg stworzył.
|
|
Ja z chęcią bym zobaczył kedzior000@wp.pl Z gory dziekuje
|
|
MrS no to spieprzaj jak najdalej. Wszyscy będą zadowoleni. Chciałam jeszcze zauważyć, że w Holandii żyje się o wiele lepiej niż u nas. Co ty pieprzysz o prostytucji i narkotykach? Co ma piernik do wiatraka?
|
|
Może z praktyki. Przecież widzę, co się dzieje.Ślepa nie jestem.
|
|
Nowy papież wydał dekret mający na celu oczyszczenie kleru z pedałów. No to teraz zobaczymy ile będzie powołań, ilu z nich zostanie w '"szeregach" itp. Ciekawe, czy poddadzą ich "leczeniu zboczenia"? Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Ciekawe dokąd będzie to "spieprzanie z kraju"? Wszędzie tylko zboczenia, tolerancja, ateizm, jakaś demokracja... pozostają chyba tylko czyste moralnie: Białoruś, Chiny, Iran, ... :-) rudy błazen z druhem
|
|
Ojej jest to chyba jedyny temat na forum, gdzie Ptysiu nie zabrał głodu. Z tej popularności mowę i głos mu odebrało.... jeszcze chwila i ja na swego mejla jego mordę odbiorę ha ha ha ha ha!!!!!!! Będzie ptysiu bez wyrazu! Wymazany myszką (gumką) w paint`cie.
|
|
Były to na 100% ćwiczenia, bo sam osobiście widziałem ten autobus, a gdy wracałem ze szkoły jednym z naszych kochanych autobusów mpk, to w radiu eska informowali, że były to jedynie ćwiczenia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |