Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: Chrzanowski MARIONETKĄ? |
Prezydent Miasta Łomża Pan Mieczysław Leon Czerniawski - oświadczenie majątkowe za 2010 rok z dnia 7.04.2011 r. http://um.lomza.pl/bip/index.php?k=752
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
|
Tylko kiedy wybudują tą galerię...?? A żyć za coś trzeba.. ehh..
|
|
A kto tu pisze ,że za darmo.Tyle ile miał do tej pory jest ok.
|
|
Mrauuu tylko się nie pogniewaj (bo Cię lubię),ale takie rozwazania są ...demagogiczne.Zabrakło mi w nich tylko szlagwortu o takich samych żołądkach.
|
|
Doszedłem do wniosku że te forum jest ograniczone i tu już ciekawego nie można pokazać. Mamy 2011 prawie 2012 a tu jeszcze 2005rok :(
|
|
Von chrupka źle mnie zrozumiałaś moją wypowiedź chodziło mi tylko i wyłącznie tylko o sprawy techniczne typu szata graficzna itp . Sorrki jak poczułaś się urażona moją wypowiedzią ale przecież nie zwróciłem się do Ciebie z tą wypowiedzią bezpośrednio. Sorrki .
|
|
Czyli czern sukna skalany jest bialymi plamami spermy! Skoro sie nie wyzyl w mlodosci to niech nie zamysla by pojsc na ,klera'. W cerkwi pop ma sytuacje duzo ,bardziejsza' bo moze sobie ,wbryknac' na zone,ale za to ma dwa w jednym ,zdrade' i sexafere.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |