środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Znajomość języków obcych kandydatów na prezydenta Łomży.

paczkomat jest przy kauflandzie :-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Znajomość języków obcych kandydatów na prezydenta Łomży.

Ja to się dziwie że w erze komputerów mikrotechnologi i innych tego typu dobrodziejstw szamani w czarnych sukienkach znajdują jeszcze naiwniaków normalnie +10 do logicznego myślenia

Odjazd 19:45 wtorek 29 listopad – Warszawa, Dworzec Autobusowy Metro Wilanowska stanowisko 14
Przyjazd 08:05 Środa 30 listopad – Praga [Prague], Ústřední autobusové nádraží Praha Florenc - Prague 12h.
20min

1 Pasażer(ów)
60.00 zł
(13.43 EUR, 343.94 CZK)

wy tak gadaacie.. gadacie na tego admina... a nie macie pojęcia, że ''wilk tuż tuż'' może być...

Prezydent Czerniawski dostanie podwyżkę... bo się stara....

Ale wiadomość na początek dnia!! :( ***** mam już dość tego Czerniawskiego tego całego pierdolonego kraju rzygać mi się chce jak na te wszystkie mordy patrze zwłaszcza te z ratusza i te w czarnych KIECACH!!! . To skandal żeby takie dysproporcje były !!!! Powinien ten cały niecudaczny prezydent napierdalać SPOŁECZNIE za darmo .Ludzie coście zrobili ??Czemu go wybraliście????? mi jest wstyd ze ktoś taki jest prezydentem !!!

mar

jak dopakujesz, to cię tam spompują i nie będziesz miał lekko hehehe. widziałem tam kilku gości zbudowanych to się strzeż!!!

Poczekaj do losowania zielonej karty :D:D

podobno cała łomża wysyłała wnioski :D:D

Dobre to mleko ? ;)

Alustic

Mieszkanie jest za wilgotne ciężko się tego pozbyć

Dokladnie.!! Ale ludzie dalej nie beda wiedziec o co chodzi i bedziemy dalej w to brnac zamiast wyjsc na ulice spalic zusy i urzedy itp. Zrobic jaki kolwiek protest wiekszy. To bylby mocny cios dla rzadu ze strony spoleczenstwa. Nie znam sie zabardzo na polityce i mam za malo lat zeby takim czyms prowadzic. Ale gdybym mial tylko mozliwosci to bym jakis marsz zorganizowal. Teraz w Lomzy bylo by glosno. Potem np. w Krakowie ludzie by wyszli, potem we Wroclawiu itd... Sami sobie to wybieramy i wierze w to ze gdzies zostala garstka zdrowo myslacych ludzi, ktorzy nie chca takiej Polski. Ja bardzo chetnie bym wyszedl na ulice.!

Prezydent - i juz kazdy wie ze i tak nic nie bedzie, bo kazdy prezydent pcha w swoja kieszen. Tak samo jak i poslowie itd...
A podwyzka dla prezydenta mnie powalila na nogi. Nie ktorzy musza dwa miesiace na to pracowac, a on tak o sobie dostal za nic, hmm :)) to fajnie.

Pozdrawiam Panie Prezydencie:) Napchaj sie tymi pieniedzmi i tak wiemy ze nic nie zrobisz. Nastepna kadencja nie bedzie Twoja.

Pozdrawiam. Torro :)

Z tymi szkołami jest różnie

a może ma ktoś na sprzedanie battlefield 3 na PS3

Jak ktoś chce, to się nauczy. i nie ma co obwiniać nauczycieli. Nauczyciel może być jedynie motywacją do nauki. Jesli ma takie podejście żeby zachęcić ucznia do nauki. Jeśli mówi z ''uczuciem'' o tym czego uczy od razu to widać..

K S I Ą D Z też jest facetem,. za młodu się nie wyżył seksualnie to czego wy teraz chcecie? gdzies musi wyładować emocje zbierane przez cały czas.. z resztą.. poronione to wszystko...

Treść jest ukryta

Ale ja narzekam już teraz! Po prostu napisałem, że nikt mi nie bronił kiedyś uczyć się w takim kierunku, żeby sobie przyszłość zapewnić właśnie taką, jak ma Prezydent. Jeżeli Tobie ktoś bronił, to szczerze współczuję. Ja mam na to wszystko inny pogląd. Na pewno nie płakanie na forum. Tak sobie życie poukładałem, że muszę się temu przyglądać a nie brać w tym czynny udział. Zresztą wg. mnie, pensja ok 8 tysięcy na rękę za takie stanowisko, gdzie nie masz chwili spokoju, to nie jest jakaś tam od razu kosmiczna pensja. Np. piłkarze w polskiej ekstraklasie zarabiają po 100 tysięcy miesięcznie plus premie, a gdzie jest polska piłka, każdy widzi.

Jaki to facet czy ksiądz? zbok batiuszka ma żonę tak chodził na lewo.

http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20111109/REGION06/914576969

Nie opowiadaj głupot,cóż to za wyksztacenie godne pozazdroszczenia ma pan prezydent?Nie porównuj też jego zarobków z zarobkami piłkarzy ekstraklasy,bo one nie idą ze środków publicznych.Prezydent dostaje pobory z naszych podatków.Sytuacja finansowa i kraju i miasta pozostawia wiele do życzenia.Zgłaszanie propozycji takiej podwyżki jest w takim razie niemoralne.

bo właśnie się zastanawiam i ie wiem gdzie iść:) najlepiej tam gdzie sprawdzone

to jest jego zasrany obowiązek "starać się"
premię lub jakieś pieniądze powinien dostawać ewentualnie za zrealizowane projekty, wyciąganie pieniędzy itd itd a nie za to żę się stara
nie jedna osoba stara się na swoich stanowiskach i o podwyżkach może zapomnieć

Treść jest ukryta

i najdroższe

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org