środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nasz poseł Lech zatrzymany przez policję

Łażą teraz ci piesi tak że człowiek musi uważać żeby sobie zderzaka nie omknąć :-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nasz poseł Lech zatrzymany przez policję

wg mnie w tym temacie chodzi o facetów w czarnych sukienkach tych z watykańskiej korporacji zajmującej się wysysaniem pieniędzy z naiwnych ludzi

Więc dlatego usuwa nasz admin te tematy bo stoi nad nim jakiś kiecowy pajac a on jest od niego zależny tak mi się wydaje

Powinno się zlikwidować tą mafie zaorać i parkingów więcej nap.i.er.dolić....

Chociaż nie po co parkingi paliwo idzie cały czas w górę a samochody w dół, niedługo fury z pustymi bakami będą stały po rowach :-)

Polecam również tego pana jako dobrego fachowca

A ja serdecznie polecam animalsladię na legionów, Pan jest bardzo miły i zawsze dorzuci jakieś gratisy.

Sobota 26 jedzie ktos do Olsztyna od godziny 14 w gore?Chetnie zabiore sie z kims.798134852

witam źle może napisałem , ale tak najlepiej to chodzi mi o cale mieszkanie i najlepiej umeblowane

rudy błazen z druhem

A kto kazał zrzekać się komuś pensji? Tu chodzi o aktualną sytuację kraju. Premier oznajmił, że musimy zacisnąć pasa.. MY - czyli zwykli obywatele bo rząd robi wręcz przeciwnie, daje sobie podwyżki i podwyższa ceny. Im to nie przeszkadza wiadomo, że taki prezydent czy premier nie przejmuje się cenami chleba lub paliwa, opłatami za prąd i gaz. Poczekaj, Ty też zaczniesz narzekać jak dopie*dolą 10złotych za litr benzyny bo wszystko zmierza w tym kierunku. Szczerze - ile % mieszkańców zarabia jakieś 2000 na rękę? A nawet te 2000zł przy aktualnych cenach nie wystarczy na GODNE życie.

albo... jest księdzem...

Patologia i to jeszcze jaka, dadzą takiemu mieszkanie, w nowym bloku pobudowany za ludzkie pieniądze i miasto go utrzymuje bo złoży papier do urzędu miasta i jeszcze mu zapłacą za mieszkanie.Jednym słowem pan na włościach.Nie to co normalny człowiek zapier od rana.

Mrauuu, święta racja. To poprostu piękne jaki wpływ może mieć nauczyciel na ucznia, może zarazić go swoją pasją, jeśli ją ma. Ale szczerze, ile razy zrobiłaś jakieś zadania np z matmy gdy nie miałaś zadanej pracy domowej, sprawdzianu itp? Tak poprostu, żeby poćwiczyć do matury( nie chodzi mi o ostatnią prostą).

Frania interesuje mnie napisanie prac semestralnych w liceum . Zostaw jakis kontakt do siebie.

rudy błazen z druhem

hehe dobre :) P.s. Andy, tak zauważyłem, że Ty coś ostatnio się rozpisałeś, zaniedbując poprzednią formę wypowiadania się :)

I weź tu człowieku normalnie porozmawiaj, jak taka Mrauuu pisze, że Prezydent w zasadzie nie umiejętnie rządzi... no śmiech. A co mógł zrobić człowiek w rok czasu, jak dostał budżet po Panu Brzezińskim. Jak wchodził na stanowisko Prezydenta, to przez pierwszy rok kontynuował pracę poprzednika. Zdaje mi się, że wszyscy by Łomżę w ciągu roku z dołka wyciągnęli, tylko nie Czerniawski.
Nie nie jestem od Prezydenta ani z Jego otoczenia. Po prostu przeczytałem temat i się odezwałem jak ja to widzę. Skoro prawo pozwala dać mu podwyżkę, to niech ją dostaje! Przecież nie robi tego nie legalnie!
Żadne z Was na tym stanowisku nie odmówiło by podwyżki, którą przyznali radni na których zresztą sami głosowaliście. Ja nie bronię tu Prezydenta, ja zwracam Waszą uwagę na to, że On sam sobie tej podwyżki nie dał! Dali ją radni, a On teraz obrywa w Waszych komentarzach.
Pan Borysewicz, to już kiedyś mi podpadł, jak Swoją kampanię reklamową robił i w ulotkach napisał, że między innymi miasto dofinansowało ŁKS, gdzie faktycznie ŁKS dostał kasę, ale z konkursów które wygrał i które mógł wygrać ktoś inny, więc Jego argumenty do mnie już nie trafiają.
Zenit - samo wykształcenie nie zapewni Ci ciepłej posadki, ale jego brak także, z tą różnicą, że z wykształceniem jest o wiele łatwiej.
Milczenie, masz rację, mógł pokazać jaki jest wielkoduszny i widzi kryzys więc podwyżki nie przyjmie, ale wrócę do tego co napisałem powyżej, kto z Was by nie przyjął podwyżki zważywszy, że właśnie są te trudne czasy i każdy grosz się liczy? Sami sobie odpowiedzcie, czy byście nie przyjęli czy jednak byście zrobili to samo?
Swoją drogą, Pan Prezydent za pewne to czyta co myślą ludzie o Jego podwyżce a skoro tak, to Panie Prezydencie, niech nie zapomina Pan o ŁKS-ie. W końcu jest Pański budżet i może Pan pokazać jakim jest pasjonatem sportu wspierając Go finansowo.

cosmeo plus ? O te ci chodzi?

czytam o bloku na sniadeckiego tym nowym i nie zgadzam sie z tym ze tam mieszka sama patologia.maja niezle samochody swoje firmy.a mieszkaja w takim bloku.poza tym sa matki same wychowujace dzieci to tez patologia?jak to latwo wszystich wsadzic do jednego worka.ja tez nie chce dokladac do tych co biora dotacje mieszkaniowe a ilu takich jest co biora i cicho siedza.

Skoro chce służyć swoją pomocą to dlaczego mam nie skorzystać?
Trzeba brac wszystko co chcą nam dać,bo jak nas złapią to już do niczego to nie będzie potrzebne!

ruscy nie porywają wszystkich jak leci :):)

Więc spokojnie, już z nimi obcykałem żeby Ciebie nie tykali :):):)
Mało tego zakupy nawet za ciebie zrobią :):)

Mnie też to nie rusza dvw bo mieszkam w namiocie :):)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Nie mam zielonego pojęcia bo nigdy nie pytałem o to :)
Jestem tak odrażający z wyglądu że kalendarz z moimi fotkami od razu uległ by samozapłonowi :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org