Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CHRZANOWSKI nie miał „złej woli”, po prostu jako gospodarz miasta , nie był w stanie tego ogarnąć. |
a na zawadzkiej jeszcze jest drugi mechanik, ma ktos na niego namiary?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CHRZANOWSKI nie miał „złej woli”, po prostu jako gospodarz miasta , nie był w stanie tego ogarnąć. |
Tylko dobrze ich opiernicz
|
|
Re: CHRZANOWSKI nie miał „złej woli”, po prostu jako gospodarz miasta , nie był w stanie tego ogarnąć. |
A po co ci tigra?Tyle pięknych aut.
|
|
Gdzie kupię w Łomży sworznie do zawiasów drzwi przednich, pasek B5. Na allegro nie mogę znaleźć.
|
|
Dobrze, ze się odnalazł. Historia taka prawie nieprawdopodobna.(prawie) Jest to najlepsza linia wożąca ludzi na zachód. Oprócz kierowców jest jeszcze obsługa w postaci stewardesy lub stewarda. Liczą pasażerów po każdym postoju, pilnują porządku, zdecydowanie zwalczają pijaństwo. Bardzo chętnie przeczytam wyjaśnienie całej sytuacji. Bo na moje doświadczenie (jeździłem wielokrotnie różnymi liniami autokarowymi) to prawdopodobnie braciszek został wysadzony z autokaru za złe zachowanie połączone z piciem alkoholu. To taka posrana maniera tych naszych tatusiów, braciszków, synusiów, którzy wyrwą się w podróż, na podbój zachodu. (Albo z takowego wracają wyluzowani "ludzie już zachodu") Podróż zaczyna się od piwa w garści , ćwiary, a potem to już się bratają jak świnia z pastuchem , gorzała się leje, darcie mordy, "wesoły" autobus(oczywiście dla nich) Nie zdają sobie sprawy ze jest to podróż, różne mogą być sytuacje i kto ogarnie pijaną hołotę, kto ma i jak udzielić pomocy., Ani nie zdają sobie sprawy, ze zamknięci na tak małej przestrzeni z innymi podróżnymi na wiele godzin mogą przeszkadzać, denerwować (delikatnie pisząc) Sindbad z tym zrobił porządek, raz zwrócona uwaga nie skutkuje to pasażer wysiada. Byłem świadkiem jak po przyjechaniu na jeden z dworców w Niemczech niemiecka policja wskoczyła do autobusu i w ułamkach sekundy facet wyfrunął z autokaru. Przez telefon stewardesa zgłosiła problem i został natychmiast rozwiązany. Dlatego ciekawi mnie co tez była za przyczyna w tym wypadku, bo nieprawdopodobne mi się wydaje, aby "zgubili" pasażera w Sindbadzie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |