Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zywa ryba plynie pod prad |
jakaś małpa :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zywa ryba plynie pod prad |
Żałosne. Nie czytałem całości, bo po drugiej zwrotce mogłem już stwierdzić, że tak będzie do końca, więc to marnotrawienie czasu. Ale nie o treść mi chodzi, bo niektórych to bawi, tylko o formę. Przypomniał mi się Jonasz Kofta, jednak nie jako odniesienie poetyckie, tylko autor słów: "Na dobrym rymie wszystko się trzymie". Takie "rymarstwo" zwykło się nazywać "częstochowskim". No ale przecież: DE GUSTIBUS NON EST DISPUTANDUM.
|
|
Masz jakieś nowe, czy tylko te dwie krążące po sieci? :)
|
|
Hmm, mam jakieś 2 zdjęcia. Widać tylko twarz. Nie powiem Ci, czy to te same które krązą po sieci, bo się nie orientuje. Pozdrawiam.
|
|
a no to te same :) zauważyliście, że ptysiu od momentu jak ludzie mają jego fotki nie wypowiada się na forum?! CZYŻBY ZMĄDRZAŁ I WYDOROŚLAŁ? :D ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Dobra, Markac zgłość się. Powiedz wszystkim kim jest Ptysiu i że go ciągle w domu nie ma :)
|
|
To byla kwestia programowa a radio działało na dużej przepustowości. Oj Markac, poczytaj trochę.
|
|
Tak se tłumacz :P apostata
|
|
Ja poproszę: andrjulepper@o2.pl
|
|
to ja radze obejrzec dokument ukazujacy calego rydzyka i jego radio "Fenomen Ojca Rydzyka" przygotowany przez TVN. mysle e ci ktorzy mysla odrobine stwierdza ze czlowiek wierzacy,katolik(nie fanatyk) w taki swposob sie ine zachowuje. np. co sie stalo z ok60mld zlotych zebranych na ratowanie stoczni gdanskiej?i w jaki sposob radio funkcjouje bez zezwolen itp. mnie normalnie kur...ca bierze jak patrze co sie polsce ostatnio dzieje.prosze nie mowcie nic o tolerancji,jestem tolerancyjny,nawet zniose to co wyprawia kler(ksiadz jako zawod-znam wielu ksiezy i klerywkow i musze powiedziec ze moze 10% idzie z powolania).przeciez w zadnym innym kraju nie ma tylu ksiezy co u nas! wracajac do rydzyka.uwazam ze ten czlowiek moglbyc kiedys dobrym ksiedzem,ale z wiekiem popadl w obled i teraz powinien sie leczyc. PS.mocherowe berety umra smiercia naturalna,ale niestety baaaaaaaardzo wiele mlodziezy tez jest slepo zapatrzona w swoje "guru"
|
|
mam nadzieje ze GLUPOTA nie boli ? ? ? moze by ktos mi powiedzial jak to z tym bolem jest - (myslalem ze tu sa powazni ludzie) SORRY !!! widze ze polowa to deb..e !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wróce ze szkoły i wyśle :)
|
|
Ja chce fotke kto ma niech mi wyśle : bartek8990@wp.pl : czekam +D
|
|
MrS to patrz na to : lomza-tpnet-1.lom.vectranet.pl apostata
|
|
ja tez bym nie pogardzil jego licem ;) cavalelera@vp.pl
|
|
To źle, czy dobrze? Każde określenie typu "wszyscy..." jest błędne. Zawsze bowiem znajdą się 'Inni". Tendencję do takiego czarno-białego widzenia świata mają bardzo młodzi ludzie, ale potem to na szczęście przechodzi z wiekiem (z wyjątkiem ludzi typu "mocherowy beret" oczywiście - bo oni się zatrzymują w rozwoju):-) rudy błazen z druhem
|
|
Zamawiam jednego ptysia na adres Glock526@wp.pl
|
|
Czy ktos was widziałcos dzis przy dworcu ok. godziny 13 ja byłem ale słabo widziałem były karetki kilka wozów strazackich gasili PKS niewiem czy to był nasz Łomzyński. Chyba palił sie silnik ale z tego co widziałem to KREW bocznych i tylnich szybach moze ktos wie coś wiecej macie jakieś foty czy co ? Zbych
|
|
cwiczenia
|
|
Były to ćwiczenia Straży Pożarnej Policji, Pogotowia, Służb miejskich, zorganizowane przez Urząd Miasta i Komendę Miejska Państwowej Straży Pożarnej w Łomży. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
też bym je z chęcią obejrzał gawinho@wp.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |