Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POrażka PiSlamistów, 500+ nie działa |
Jakie okna z jakiej firmy polecacie? Jest tyle tego na rynku jak Domel Vindov Plastixal itd co lepsze a chce wstawic pare sztuk:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POrażka PiSlamistów, 500+ nie działa |
mniejsze ryski napewno znikną, a co do ceny to kiedys slyszalam ze 200 zł ale to było dawno temu no i oczywiście zależy u jakiego lakiernika... sama pasta polerska kosztuje ok 100 zł wiec robota conajmniej drugie tyle
|
|
Poczytaj, popytaj, pooglądaj przekroje profili. Ja mam z firmy Abakus z Choroszczy na profilu Brugmann. Jest autoryzowany sprzedawca w Łomży.
|
|
Ania, chyba masz tyle własnego rozumu, by ocenić co jest bzdurą a co nie wg własnego rozumu. Wysłannicy Boga - brzmi nieźle, tyle że to nie czyni ich nadludźmi, chociaż nieźle brzmi. Popełniają błędy i złe uczynki i powinni za nie ponieść należytą karę.
|
|
W bloku w którym mieszkam--na Polowej-;)
|
|
W jakich lokalach bedzie pokazywane KSW w sobotę ??
|
|
sie juz wysiedzialem , wole wyskoczyc gdzies
|
|
MiYu chciałabym zgłosić te pieski do schroniska.Trzeba je koniecznie przypilnować,bo pracownicy schroniska nie mają czasu jeździć i ich szukać.Bardzo proszę,jeśli ktoś je zobaczy i ma możliwość pieska przytrzymać niech je zgłosi do straży miejskiej,oni zawiadamiają schronisko. Słoma w schronisku bardzo potrzebna,ale nie mam i nie znam nikogo kto ma przyczepkę.Ale przyłączam się do apelu. Pieskom będzie ciepło,jak ktoś by mógł :) . Do piątku szkoła podstawowa nr 9 zbiera karmę,kołderki i kocyki dla schroniska.
|
|
No raczej się opłaca, bo chyba nigdzie taniej sie nie znajdzie.
|
|
Profesjonalne pasty polerskie (a muszą być 3-każda na inny etap) kosztują ponad 100,do tego dodatki typu papiery, specjalne gumki , kostki ,korki polerski itp.I praca :) U lakiernika polerka kosztuje od 250 do 400 a nawet 500 zł. w zalezności od koloru,wielkości (kombi van będzie droższy) bądż stanu zaniedbania.Jeśli nie ma głębokich rys tylko lakier zmatowiał to powinno byc taniej ale jeśli są (oby nie do podkładu) to jest szansa ,że i takie zginą. Ja miałam głębokie rysy - pamiątka po ukochanym pupilku i zeszło prawie na 100%. Generalnie trzeba miec pojęcie o polerce bo mozna łatwo przypalić lakier bądż porysowac sobie bardziej- narobić tzw. hologramów przy uzyciu zwykłych past-tempo,farekla czy 3M , których uzywają nasi lakiernicy.Decyzja należy do Ciebie :) rudy błazen z druhem
|
|
Hattrick, Pub 9-ka
|
|
a ja na Greenie lpg nie polecam-auto sie ksztusi i jedzie jak żaba ;/
|
|
Za tę kasę lokaja zatrudnia, ubezpiecza i zmniejsza poziom bezrobocia w mieście:)) I jeszcze pończochy kupuje, żeby całą mamonę było gdzie pomieścić, co znaczy, że wspiera po_dupa_dły w mieście przemysł włókienniczy :D
|
|
Rząd nakazał Narodowi zacisnąć pasa, żeby sobie go popuścić, ku*wa mać, dorwały się świnie do władzy, gdyby te 48 milionów ludzi się zebrało i ruszyło rozje*ać ten cyrk...
|
|
Nie polecam sprzedającego na Allegro dawid_pl_2003 . Sprzedaje głownie torebki i walizki. oszukał już wiele osób (patrz komentarze) i nie wierzcie w jego bajeczki o tym że on jest uczciwy i zawsze chce dobrze.
|
|
KS.Anny 27 lok 7 w godz 16-18 rejestracja w godz 11-16 tel (211-55-80) rudy błazen z druhem
|
|
Poza tym, może Pan Prezydent poczekałby z nagradzaniem siebie do czasu, aż zobaczymy owoce Jego starań w postaci pozytywnego efektu. Byłoby fair... .
|
|
I bardzo dobrze :)
|
|
daj @ to ci wysle
|
|
całe szczęście, że się odnalazł :)
|
|
Do Torunia :) Złożyć hołd ojcu dyrektorowi:):):) Kasia..
|
|
Tez watpie by byla to wina Sindbada. No ale przypuszczam ze nie poznamy juz prawdy i te oskarzenia wzgledem firmy nie zostana wycofane;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Zrobili to dla nas i... są dumni Przeczytałem http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=27114 i zbaraniałem. Same sukcesy! Dać tej radzie po wiadrze wódki w nagrodę ! Pan Lipski - "Najważniejsze, że obecna Rada nie przeszkadzała zakończyć tego, co rozpoczęła poprzednia, w której też zasiadałem." Przewodniczący Rady Miejskiej Maciej Borysewicz za sukces uważa już sam fakt, że radni spokojnie pracują. Rada pracuje bez konfliktów, bez kłótni i przewrotów - zapewnia. - Najważniejsze, że uchwały są przegłosowywane, bo dysponentem budżetu jest prezydent. Radni pełnią dyżury, przedstawiają interpelacje w bieżących sprawach, podejmują interwencje i zajmują stanowisko w ważnych kwestiach, jak bezpieczeństwo czy obchody uroczystych wydarzeń. Wpisują się w politykę miasta, żeby wspierać kontakty z zagranicą. Byliśmy w Szwecji, na Litwie i na Ukrainie, a także gościmy delegacje zagraniczne. Popieramy inicjatywy, służące rozwojowi Łomży. Niesamowite ! Proponuję znaczną podwyżke diet dla radnych za tą ciężką, pełna sukcesów i wyrzeczeń pracę. Tak na, mój głupi rozum to wielce prawdopodobne, ja będąc przewodniczącym tak bym wykombinował - najpierw dać podwyżkę prezydentowi na którym skupi się oburzenie społeczeństwa a później po cichu radnym, bo przecież też się starają równie jak prezydent. Ale wierzę, że pan Borysewicz i reszta Rady nie są mikrymi cwaniakami jak ja i na pewno tak nie uczynią. Przecież do Rady poszli aby służyc społeczności Łomży a nie dla pieniędzy.
|
|
wydrukuj milion swoich CV i chodx i roznoś. Nie wszyscy zamieszczaja ogłoszenia w internecie. :)
|
|
to po prostu smutne.... kuźwa... nikt nie patrzy na drugiego człowieka! tylko na swoją i tak już pulchną od dobrobytu D U * Ę !
|
|
Żeby temat nie był taki smutny, relacja z wystawy: http://praktycznyprzewodnik.pl/imprezy/wystawa-fretek-w-krakowie-2011-zdjecia-1883/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |