Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pan Prezes chwali |
kolo katedry hmm gielczynska chyba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pan Prezes chwali |
Treść jest ukryta
|
|
Wczasy pod gruszą
|
|
Dla mnie najlepsze miejsce na wakacje to Polskie góry :-)
|
|
bez ręcznego jeżdze
|
|
Polecam Pana Remigiusza.Robił dla mnie trzy łazienki.Sam wszystkie zaaranżował według moich wskazówek.Przed wykonaniem łazienek sporządził projekt wizualizacyjny.Jestem pod wrażeniem jego profesjonalizmu.Moje łazienki wyglądają tak jak sobie wymarzyłam.
|
|
ja pracowalem w netii i moge wszytskim wyjasnic o co chodzi z tymi promocjami itp bo to wszystko podpucha moge etz powiedziec co sadza klienci o internecie netii i wszystko moge powiedziec bo juz tam nie pracuje . Ogolnie nie polecam :)
|
|
o ludzie! Myślałem, że to atrapę postawili, bo nigdy nie widziałem, żeby ktoś tam mleko kupował:) I da się z niego zrobić zsiadłe? Przecież jak jest chłodzone po udoju to już raczej trudno...
|
|
Również i dla mnie Pan Remigiusz jest najlepszym fachowcem. Pan Remek i jego ekipa wykończali dla mnie całe mieszkanie,efekty jego pracy przerosły moje oczekiwania,chociaż nie mało zapłaciłem to i tak jestem szczerze zadowolony.Jak na razie to dla mnie najlepszy fachowiec jaki remontował mi mieszkanie.Trzy razy w życiu się przeprowadzałem miałem do czynienia z różnymi majstrami,którzy swoimi umiejętnościami nie dorastają do pięt ekipie Pana Remka
|
|
Gdzie przyjmuje teraz doktor Pope prywatnie??
|
|
można płacić w razach,chyba ze dwa kosztuje/zależy od odległości/
|
|
U MNIE MASZ 80GR/KM
|