wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Plagiat "Bratniaka"

a co mozemy sadzic? jednym sie podobalo, innym nie i ja naleze do tej drugiej grupy. bylo sporo przegiec: np ogrodzenie muszli na krawczyku, impreza radia bab i perspektywy na skate parku, itp. nie bylem na wszystkich imprezach wiec nie moge sie wypowiadac o nich, ale ja nie znalazlem odpowiedniej imprezy dla siebie.
dabal

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Plagiat "Bratniaka"

bez przesady. mnie te wyniki nie dziwia. liga jest "przenno-buraczana" - jak ktos kiedys fajnie powiedzial.
tak naprawde, to kto gra w tej lidze? suprasl, czeremcha, sejny, stawiski... nie ekscytujmy sie tak tymi wynikami- tym bardziej, ze w skladzie lks jest w tej chwili dwoch pierwszoligowcow.
bez hurraoptymizmu. zobaczymy co pokaza w trzeciej lidze. awansu im zycze jak najbardziej, gdyz chodze na wszystkie mecze lks.
ale fakem jest, ze tysiac osob na trybunach- dawno tego nie bylo.

Bratniak

Z planów zagospodarowania przestrzennego wynika ponoć (tak twierdzą sami "handlowcy"), że hipermarket mógłby powstać (oczywiście poza centrum) albo przy Szosie do Mężenina w okolicach Polmozbytu, albo przy Wojska Polskiego, z tym że nie "bawełna" ale nieco dalej w stronę Janowa- w okolicach ciepłowni miejskej...
To co? Może referendum?

tylko ze teren przy kosciele ambroziaka juz zostal sprzedany ponad rok temu. gdybyscie byli przedstawicielami firmy, ktora ma teren w takim miejscu, chcielibyscie sie wyniesc za Lomze?

A miasto chyba ma niewiele do gadania w tej kwestii. od lat kupcy mogli sie organizowac i zrobic potezny hipermarket z lomzynskim kapitalem. sle po co sie zbierac, jak mozna sobie kupic nowe audi a dzis poprotestowac?

popieram hipermarket przy szosie do mezenina lub na bawelnie. ale chyba juz jest po zawodach :(

....Studiowanie na miejscu jest tańsze nawet wówczas kiedy bierze sie pod uwagę czesne za studia. Opłata w większości prywatnych uczelni Łomży i Ostrołęki waha sie w granicach 300-400 zł miesięcznie.

źródło: Radio Nadzieja

Jak oceniacie nasze uczelnie ? czy aby napewno na miejscu jesttaniej studiowac? nie powiedzialabym moj brat na informatyce placi w Lomzy do tej pory 360 zł a teraz od wrzesnia 370 zl za miesiąc !!! i jak zapowiedzialy wladze uczelni co semestr bedzie drozej. Przeciez to skandal. I jak tu nie wyjechac z tej dziury gdzie nawet szkola kosmiczne pieniadze kosztuje .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org