Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polityk PiS boi się rządów Prawa i Sprawiedliwości, oddaje legitymację i przeprasza wyborców , których przekonywał do wspierania i głosowania na PiS. |
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polityk PiS boi się rządów Prawa i Sprawiedliwości, oddaje legitymację i przeprasza wyborców , których przekonywał do wspierania i głosowania na PiS. |
Mogą być to jeszcze "Niedokończone Opowieści", ta pozycja również została dokończona przez syna Tolkiena. Chociaż to raczej zbiór tekstów dotyczących stworzonej mitologii Śródziemia a nie jakaś zwarta forma. Tłumaczenie koniecznie Skibniewskiej, Łozińskiego omijaj z daleka. Profanacja to mało powiedziane, to była zbrodnia. Uprzedzam jednak że jeżeli ktoś nie jest zainteresowany światem stworzonym przez Tolkiena to będzie się męczył Silmarillionem. To taka mitologia Śródziemia.
|
|
Re: Polityk PiS boi się rządów Prawa i Sprawiedliwości, oddaje legitymację i przeprasza wyborców , których przekonywał do wspierania i głosowania na PiS. |
gulczas 19 i co tam śmiesznego będę mógł zobaczyć?:))
|
|
a twój brat nie miał przy sobie telefonu?
|
|
Jak to się stało? Ktoś może widział? Chyba potrącono dziecko.
|
|
Dla mnie też. Moja siostra czasem jeździ autobusami z tej firmy. Mam nadzieję, że już nie będzie. Nie rozumiem jak można zostawić człowieka w obcym kraju, zwłaszcza jak ma opłaconą podróż. Według mnie w pewnym sensie na kierowcach spoczywa odpowiedzialność za każdego pasażera.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |