Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wkrótce będą w Łomży ?. |
Cleric ty zblazowany kretynie oczernia na lewo i prawo. Napisz donos do władz że jutro ma śnieg padać:))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wkrótce będą w Łomży ?. |
brak mi słów na takich ludzi jak ty.żal mi ciebie.ogarnij się
|
|
po drugich
|
|
hhehheheehhe a ja dumam, że i po pierwszych
|
|
nie wiem jak wy ale ja nawet nie wierze w rowne wybory
|
|
Polecam " Olszynkę"
|
|
Sprzedam komplet opon Firestone w dobrej cenie-800zł Więcej informacji tutaj: http://moto.allegro.pl/opony-firestone-komplet-plus-felgi-i1944509251.html
|
|
sala ma jakąś e-stronę?
|
|
Jak tam haskuś odnalazł się?
|
|
HAHAHA !!!. FIDZE ze CHOPAKI z EXPERTA niezle daja do dópie KONKURENCJI. CAŁY TEN TEMAD TO ZAŁOSNA PRUBA ODCIAGNIECIA KLIJENTA ! Rutch czy mysliż rze im sie chce pierdolic z lutownica i wylutofywac jakies mikroskopijne rezystorki czy inne uje móje ? Jak siem zjepie jakis podzespół to sie poprostu najprosciej go wymienia kórfa. Po hója paragon ? Jestem na 100% pefny , ze jesli cos kupiles w expercie i Ci poszło z dymem w "okresie objetym gwaracnji" , ktory to okres mozna sprawdzic na oficjalnej stronie prodócenta produkta to chopaki bez zadnego ale wymienia. ExSpert rzondzi w Łomszy i ój !!!. TEMAD RZENADA DLA GÓPICH DZIECI
|
|
nie lubię jak ktoś wkleja obrazki lubię dyskusje (szczególnie sensowne) nie lubię jak ktoś nie potrafi się wysłowić lubię elokwentnych (a najbardziej logicznych) bo forum to możliwość wolnej wypowiedzi a od obrazków to są graficiarze a nie dyskutanci (czytaj: forumowicze) P.S. Głupie dyskusje też lubię. Bo czasem pozory mylą...
|
|
A ja lubię swój obrazek i będę go miał, czy to sie komu podoba czy nie:) A i usmieszki też lubie i też będę wstawiał :):) kuła
|
|
Gdzie w Łomży lub w najbliższych okolicach można tanio wynająć sale na 18ste urodziny ? Chodzi o konkretne lokale z ceną
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |