Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dyletanctwo w ratuszu: nie wie lewica co robi prawica |
Tak przy okazji w tym poście chciałabym sie zapytać o fryzjera, który przyjechałby do domu i zrobił na wesele kilku osobom fryzurę w przystępnej cenie. Znacie może kogoś takiego w Łomży kogo mozna polecic? bosss mozesz podac namiary?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dyletanctwo w ratuszu: nie wie lewica co robi prawica |
Takie uroki kryzysu :):):)
|
|
@Ruth Nie wydanie paragonu to przestępstwo podatkowe. Można zgłosić i nie przejmować się że nazwą Cię "nowym Pawką Morozowew". Na przykład usługa kosztuje 100 zł. Jeżeli nie wydadzą Ci paragonu to cała stówa leci do kieszeni a Ty nie masz żadnego dowodu. Uczciwy, wydający paragon ze stówy ma 23% mniej (podatek VAT) i minus 18% podatku dochodowego czyli zostaje mu 63,- złote.
|
|
Tym którzy zameldowali się do 15.00 :) http://www.youtube.com/watch?v=mdDBuvpV9Ho&feature=related rudy błazen z druhem
|
|
Państwo Marciniak - POLECAM .
|
|
Hehe to by ci golebia na bank na sraly w... NIE JESTEM OCHRONIARZEM GDZIE INDZIEJ PRACUJE. Andy kombinuje niezle. a ty robciu wiedz ze "nie ja myślę że na bank jest tym niby ochroniarzem z rosmana bo go strasznie to zabolało ...." Juliusz Cezar po przeczytaniu tego , zapewne by powiedział: przybyłem, przeczytałem,za głowe się złapałem.."
|
|
a i jeszcze jedno ... omnia to żeś mi dojebała , dzięki hehe
|
|
No tak, modelarstwo jest dla modelarzy, o zabawki dzieci pytają też w Prymusie.
|
|
; ) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |