Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KOD Lomża |
Agata Podolak, najlepsza dentystka bynjmniej dla mnie, ale na pewno nie kazdy tak uwaza.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KOD Lomża |
wiesz wiecej ode mnie:)))))))))))))))))))
|
|
Jak wyżej polecam Agatę Podolak.
|
|
Gdzie w Łomży najlepsze lasange?
|
|
Jaki jest najlepszy internet w łomży (nie mobilny)
|
|
a co to takego ta "lasange"?
|
|
Bosch topowy model kicha jak nic psuje się od nowości. Podobnie płyta ceramiczna Bosch po 2 latach się przepaliło się jedno pole. Koszt naprawy taki sam jak kupno nowej płyty. Zmywarka Bosch tej firmy za to super. Ogólnie nie polecam tej firmy bo jest mocno przereklamowana.
|
|
szukam osoby która zna język holenderski, proszę o namiary
|
|
Taki sam sens tematu jak to, co kto lubi jeść. Ile ludzi tyle opinii, często mało obiektywnych bo pani ładna a pan przystojny. Jak ktoś nam się podoba to podświadomie go idealizujemy. Ale.... jeśli miałbym się bawić w takie moje widzimisię, to miłe panie z Empiku :)
|
|
Pilne! Bardzo proszę kto ma niech mi tutaj napiszę. A tak propo to nie wiecie gdzie można zrobić synkowi Komunię? Dzieki z góry ;) rudy błazen z druhem
|
|
szukam osoby, która pomoże mi w skontaktowaniu się z osoba mówiącą wyłącznie w języku niderlandzkim
|
|
ta cała demokracja to kant i oszust
|
|
Protagoras wie,kto gwałci Norweżki
|
|
tylko z powodu, że mam inne zdanie niż Ty, założyłeś, że pracuję w MPEC - błąd ! ja tylko widzę, że to co piszesz przeczy logice nawet jeśli MPEC chciałby zrobić podwyżki, to na pewno nie z powodu, że ma mniejsze straty przesyłu ciepła i sieci w lepszym stanie technicznym, bo to byłoby głupie tak więc ewentualne podwyżki będą musiały mieć inny powód rozumiesz?
|
|
W Łomży g*wno nie paliwo i na dodatek 10-18 groszy droższe niż na innych wioskach ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |