Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jezeli Jaki wygra to zburzy pałac kultury w Warszawie ahahahah ale odjazd!!!!!!!!!!!!! |
Mapa polskich zarobków od dawna pozostaje bez większych zmian. Stan ten potwierdza też nowy raport firmy Sedlak & Sedlak. Najwyższe zarobki (4,5 tys. zł) w woj. mazowieckim. Dalej Pomorze (3,7 tys.), Dolny Śląsk (ok. 3,7 tys.) i Wielkopolska (3,5 tys.). Na drugim końcu płacowej tabeli – Mazury i tzw. „ściana wschodnia” (od 2,7 do 2,9 tys. zł). Nie zanosi się, by cokolwiek mogło zakłócić ten obraz. http://praca.wp.pl/title,Srednia-krajowa-placa-to-mit-Ile-naprawde-zarabiamy,wid,13104509,wiadomosc.html?ticaid=1d67d
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jezeli Jaki wygra to zburzy pałac kultury w Warszawie ahahahah ale odjazd!!!!!!!!!!!!! |
to przekaz ta informacje ze jej poszukuje dla jej wiedzy, byłbym Tobie bardzo wdzięczny..
|
|
Re: jezeli Jaki wygra to zburzy pałac kultury w Warszawie ahahahah ale odjazd!!!!!!!!!!!!! |
Treść jest ukryta
|
|
cb dobry pomysł. Przynajmniej praktyczne . Nie polecam krawatow,perfum,slipkow, bo oklepane to strasznie. Moze cos zrobionego własnoręcznie? np. ciepły szalik?:)
|
|
strona super!
|
|
hah, wiem ze mała ale jednak dziś mam taki dzień ze nie mogę przestać myśleć o niej ;) i dlatego posunąłem się do takiej desperackiej próby.
|
|
To tak po makijazu, czy realnie?:)
|
|
Ja korzystalem z uslug Pana Krzysztofa i bylem bardzo zadowolony. Co prawda nie byla to sesja slubna ale krota sesja w domu, jak kobieta miala brzuszek z dzieckiem. Cena wywolawcza po krotkich negocjacjach spadla o jakies 40% wiec naprawde nie narzekajcie ze drogo. Pan Krzysztof bardzo sympatyczny i mily, wszystko bylo na najwyzszym poziomie. Co prawda na zdjecia bylo trzeba troche poczekac ale mysle ze jest to kwestia natloku pracy, a nie zlych checi. Pozdrawiam bardzo serdecznie, nie dac sie anonimowym opluwaczom.
|
|
I wszystko wiadomo, musi zrobić nowe
|
|
Pub 9ka, Kazańska 6, 2120054, zapraszamy.
|
|
10 o 10
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |