Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zielina niepocieszona |
Glupota glupota ludzie grzechu nie znacie jest tyle salonów tylko poszukac lepszej makijazystki i tyle fotografów o co tu sie kłucic nerwy lepiej na coś innego zachowac a kase za drogiego fotografa jak ktos napisal lepiej na wycieczke wydać co do prawa jak to w Łomży każdy każdego straszy czymś co wogóle nie gra w tym przypadku roli
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zielina niepocieszona |
było podejść i złapać za srakę, a teraz to se możesz tylko szarpnąć druta i powspominać :D
|
|
dobrze że sa rolnicy przynajmniej popatrzę sobie na wypasione fury ponieważ większośc w łomży ma. bardzo małe w...i [bmw] Kasia..
|
|
Ale glupoty tu piszesz Elo_Pro, jak mozna zdac egzamin nie przechodzac go? Jedynie zostanie przelozony... serduszko1985 nie raz widzialem egzamin na motor o godz 19, wiec tez glupoty wypisujesz. gwiazdka23 ty wogole czytasz tematy w ktorych zabierasz glos?
|
|
Widać, że psisko trochę latek miało, może oddalił się żeby spokojnie zasnąć i nie sprawić właścicielowi przykrości, pieski tak czasami robią.
|
|
Ja akurat pracę mam, ale ch*j z tego jak widzę gdy Naród cierpi, jak wyjdą z pochodniami i widłami to i Ja idę
|
|
uczcijmy go minutą ciszy ,charaaakterny był psisko
|
|
7 me nie kradnij załóz HHO.WEJDŻna you tube wpiszto chasło i działaj nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |