Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"wolne sądy\" znowu zabłysnęły |
prawa q.r.a
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"wolne sądy\\\" znowu zabłysnęły |
Treść jest ukryta
|
|
Rutk już niedługo rolnikowi min. stówkę ukradnie DONEK i jego mglista ekipa
|
|
nikt nigdzie nie napisał a i tak wszyscy wiedza
|
|
Łomża...
|
|
vorarbeiter , szybko po leki na główkę , to temat o serwisie komputerów.
|
|
Zdarza się, że psy kradną spod domu. Kilka lat temu miałam mieszańca boksera z owczarkiem kaukaskim, miał bardzo oryginalny wygląd. Ukradziono mi go spod domu, do dziś nie znaleziono :( Szukaj, ogłaszaj się, rozklejaj zdjęcia.
|
|
wystarczy w google wpisc dwa slowa Obsługi Klienta w Łomży (dawniej Connect) ul. Piłsudskiego 95 18-400 Łomża 86 477-40-60 Poniedziałek - Piątek 09.00 - 17.00
|
|
Masakra ....
|
|
w wojsku specjalista zrobił mi ząb bez problemu siedziała plomba 15 lat w łomży poprawilła mi go pani z łomżycy ostatnia droga na prawo wyjazdowa z łomży po roku wypadła rewelacja polecam tym ktorzy chcą być szczerbaci rudy błazen z druhem
|
|
racja napiszmy jeśli ktoś spartolił robotę ewidentnie .i nie uznał swej winy to zmiana jego nastawienia wyjdzie każdemu z pożytkiem
|
|
Na kazdym forum te same bzdury! Niczego sie nie mozna dowiedziec. Kiedys skontrolowal mnie policjant i sam zasugerowal ze ludzie tutaj sa bardzo nieprzyjemni i niezyczliwy. I chyba mial racje. Koniec watku. rudy błazen z druhem
|
|
POLECAM WYSTAWĘ KTÓRA TERAZ MA TAM MIEJSCE ! Genialne zdjęcia ..... rudy błazen z druhem
|
|
Sklep berghoff został przeniesiony na dworzec pks lokal nr 25 zapraszamy!!
|
|
podobnierz w kolimagach w lesie go znalezli...
|
|
A skąd Ty kolego Takos czerpiesz te informacje o aspartamie? Z SuperExpresu, czy może z GazetyPolskiej, hę? Pozdrawiam.
|
|
Tel.511329741, Przeważnie jeżdżę do Wawy w godzinach wieczornych w niedziele a wracam także w godzinach wieczornych w piątek.
|
|
I połowa dziewczyn...
|
|
W czwartek 24 listopada jadę do Trójmiasta. Mam 3 wolne miejsca. tel. 889 353 677
|
|
O ich szkodliwości dla zdrowia mówi się już długo, kilka lat temu było bardzo głośno. W zależności kto zleca badania/doświadczenia okazuje się, że aspartam jest straszną trucizną lub słodzikiem zdrowszym od zwykłego cukru. I każdą substancję można przebadać w taki sposób, żeby wyszły wyniki z góry zaplanowane. Działa to na podobnej zasadzie co niedawna wojna między producentami tłuszczy roślinnych i zwierzęcych o to co jest zdrowsze - masło czy margaryna. Tu akurat w grę wchodzą mniejsze pieniądze (bo nie łudźmy się, że chodzi o nasze zdrowie), ale zasada ta sama. Niedawno czytałam coś znacznie (przynajmniej dla mnie) ciekawszego - że to iluminaci wymuszają tak szerokie zastosowanie aspartamu ze względu na jego działanie "ogłupiające", odbierające w jakiś sposób wolną wolę. Chcą w ten sposób zawładnąć rzeszami ludzi i doprowadzić ich do samozagłady. To dopiero jazda ;) nie umiem na szybko znaleźć tego artykułu, ale był naprawdę... intrygujący :)
|
|
bielefeld osnabruck munster
|
|
Ludzmi sie lepiej zajmijcie. Ilu ludzi nawet budy nie ma, ile dzieci do szkoły w porwanych butach chodzi ,albo w trampkach, bez kanapki i na bułkę nie mając. To są realne problemy i potrzeby bo wiekszosć psów tak jak inne zwierzeta ma futro które chroni przed zimnem a ludzie nie.
|
|
MiYu dziś praktycznie w składzie każdego produktu dostępnego na półkach sklepu jest "coś na E" ;) Niestety, więc mając kawałek ziemi mamy duży przywilej, bo możemy jeść stu procentowo zdrowe owoce, warzywa.
|
|
Pracujcie a cel w dłoni
|
|
Nasze pieski w tą sobotę otrzymały nowy piękny prawdziwy nowy domek . Polecam
|