Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"najdroższa Łomża |
Andy odnośnie do Twojej wypowiedzi z 16-11-11 10:56 Muszę Ci powiedzieć, że zwyczajnie sobie wmawiasz takie rzeczy. Bo każdy człowiek, ale to każdy potrzebuje drugiego człowieka. Nie w wirtualu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"najdroższa Łomża |
Beetgo przykład idziesz do śmietnika widzisz mnie jak wybieram puszki ze śmietnika. Co sobie wtedy myślisz o mnie? A za godzinę widzisz mnie wychodzę z pięknego domu z rodzina. I co wtedy o mnie pomyślisz? Ja celowo nie podałem źródła artykułu trochę i z nudów żeby zmusić ludzi do myślenia jacy są ludzie małostkowi i powierzchowni w ocenie innych.
|
|
...mam wrażenie że nasze państwo zaczyna właśnie przypominać "Dziki zachód". Nawet Niemcy przyjeżdżają się wyszaleć bo wiedza że im ch*j zrobią, bo wiedzą że jak psiarnia za mocno wpie**ol spuści to ma większe problemy jak bandyta...
|
|
Witam, czy jest w lomzy jakis sklep gdzie moznaby bylo kupic takie kostki plastikowe, ktore po wrzuceniu do napoju zaczynaja swiecic ? Z gory dzieki za odp
|
|
Jeszcze całkiem niedawno jadłem w Barze mlecznym Marymont [na Marymoncie;)] i mi smakowało:) Wystrój owszem, mało urokliwy, ale za to jaki stosunek ceny do jakości!!! Dla mnie lokalizacja Czekoladowej Nuty była dobra - 10 min spacerkiem :D A duży tam czynsz płacili za tę piwnicę? Kiedyś tam PUB był, pamiętacie?
|
|
Mam "Polówkę", ale 1,4 za to kto ja kupi ten nie będzie żałował. Mały przebieg i technicznie idealna.
|
|
Gdzies pod Czarnobylem takie cuda sprzedaja;> A tak powaznie, chyba jednak najlepiej allegro... jak juz :)
|
|
Nowa sala na Reymonta nie jest chyba jeszcze czynna, wczoraj o 16.00 było ciemno.
|
|
chodźmy na piwo! ej a jak Zordon sobie czyta forum czasem? :))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |