Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
FOZZ |
grocals@gmail.com
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: FOZZ |
Nie przesadzaj za darmo nic nie ma ! może być przełożony termin ale to może zdarzyć się sporadycznie. Jak są egzaminy to pogoda jest zawsze ładna.
|
|
Nie lubie najebanych,kurewek oraz kurewek udajacych cnotliwe
|
|
mogo ci dac i 1000
|
|
Najlepiej jak by się na ten temat wypowiedział druh Boruch. pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
tylko nie liczne ćiawesy są spoko znam trzech ale reszta to dla mnie to szumowina dla zysku zrobią wszystko nawet swoich walą w rogi ale obcego walnąć to ich pasja
|
|
lepiej zapłać niech mają parszywe ryje na wypłatę i rada następnym razem nie daj się złapać pajacom
|
|
d angelo to lipa totalna pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
nie o to chodzi mogę zapłacić te 84 zł ale nie przesadzajmy o jakiś 400..
|
|
raczej bedziesz musiała zapłacic muj kolega terz miał taką przygode przeczytaj ten artukuł http://www.specprawny.pl/prawo-przewozowe-czyli-co-moga-kanary-t4167.html
|
|
Elo Pro to mówisz razem zdawać będziemy ? :D heh ale mam ten sam problem co Ty tzn.tez się zastanawiam co to będzie hm...
|
|
nie ma za co ;) _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
:) przeczytaj wcześniejsze wypowiedzi to sam znajdziesz:). skoro oszukana sama się nie ujawniła to ja również jej nie przedstawię, co nie znaczy że znalezienie zdjęć to duży problem gdyż sama zdradziła dużo szczegółów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |