Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Patriotyzm |
uwielbiam buraczki pycha (........)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Patriotyzm |
a co Ci policja wskóra znam takiego smerfa co jezdził takim żęchem pędzelkiem malowanym i tez obijał co mu na drodze staneło, ale co tam dla jego auta juz i tak nic nie mogło zaszkodzić . On autka się pozbył a ja jego farbę do dzić mam na pasie
|
|
marta.... to nie katoland.... bo wielu z tych ludzi na moherowców też równo jedzie.... ...niektórzy już tak mają, że jak coś nie jest ich po myśli, to krytykują to, oczerniają, wieszają flaki i inne kalumnie :) ....tak już jest.... i nie ma znaczenia czy to katolik, nacjonalista, czy zatwardziały łomżyniak który nie wyśle swego dziecka na studia do Białegostoku, bo Białystok jest be....
|
|
Ogórkowa i szczawiowa :D (........)
|
|
Kotlet schabowy ziemniaczki i ogórek kiszony :D
|
|
W czarnym kocie piwo wino wóda papierosy cygara wszystko nieletnim sprzedaja!
|
|
marta50 >sura-mama cie w dzieciństwie chyba bardzo mocno biła co? Bić biła, ale nie za mocno bo jeszcze żyję i mam się dobrze:) Idąc Twoim tokiem myślenia to: księży nie kocham (wprost przeciwnie: średnio za nimi przepadam), za katola się nie uważam, nie jestem kibicem, nie kradnę. Nie jestem też dresiarzem, naziolem, nie noszę żelu na włosach. > Trochę tolerancji! I wy myślicie,że nasz kraj będzie się rozwijać? Rozumiem, że rozwój naszej Ojczyzny uzależniony jest od pedałów i lesbijek? Włosy się jeżą.... >Przecież wy macie tak niesamowicie zacofane poglądy,że będziemy >wiecznie 100 lat za murzynami. Najłatwiej jest obrażać prawda? Lepiej >wam z tym? Dowartościowaliście się? Zdecydowanie. A może by tak od tych postępowych murzynów zaczerpnąć następujące elementy cywilizacyjne: kara chłosty, kara śmierci, absolutne wykluczenie przestępcy/złodzieja ze społeczeństwa i dalej: bezwzględne dbanie o dobro plemienia (w naszym przypadku narodu), bezwglęne dbanie o ziemię, którą zamieszkuje plemię itp. itd. A jeżeli w plemieniu pojawia się jakieś odchylenie od normy (czyt. homo) to wypędza się takiego delikwenta na pustynię. Więc może wynajmiemy kawałek Sahary, żeby "nasi" homole mogli sobie tam marsze urządzać? Będą wtedy szczęśliwi wraz z postępowymi murzynami, którzy wyprzedzają nas rozwojem o 100 lat. >Sami to może idealni jesteście co? Tak, ja jestem idealny, kto jeszcze? Ręka w górę!:) > Pięknie...naprawdę. Pięknie:) P.S. A tak w skrócie. Po jaką cholerę im te manifestacje? Ludzie hetero jakoś nie chodzą z transparentami po ulicach i nie krzyczą, że są hetero. Homole jak chcą być homolami to niech będą. Niech przejdą z tym do porządku dziennego i nie urządzają bezsensownych festynów. Czy to, że mam dziewczynę jest powodem do organizowania wiecu?
|
|
no przed chwila skonsumowalem pieczone udka z kurczaka z dodatkiem pieczonych ziemnaczkow i suroweczki z pora.
|
|
Ja uwielbiam zupę CHMIELOWĄ _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Nie za murzynami a za Afroamerykanami! Kiedyś był nie zły artykuł w "Polityce", na temat wpływu tolerancyjności na gospodarke- i nie tyle homoseksualiści nakręcają rozwój, co atmosfera twórczości, gdy można się nie bać że ktoś Cię wyzwie, podważy, zdyskredytuje. Żyj i pozwól żyć innym ! Łomża to twierdza zacofania, choć bywa nowoczeną twierdzą ( vide MrS). Mnie jakoś homoseksualiści nie podniecając, ale obrażanie ich też mnie nie dowartościowuje, bo nie sądze żeby fajnie było jeździć po kimś kto jest np. super księdzem czy nauczycielem, tylko dlatego że ma taką a nie inną preferencje. I choć mnie owa preferencja osobiście brzydzi nie mogę jej komuś zakazać póki nie dotyczy mnie, nie narzuca mi się jej. Więc póki nikt mnie nie zmusi do tej parady, póty nie widze powodu żeby jej zakazywać. A już ciężko mi uwierzyć w to że akurat taka parada to narzucanie- pedaly i lesbijki ( homoseksualisci) by przeszly i po krzyku- a ataki Młodzieży Wszechpolskiej ( może są zazdrośni o to że nie mogą mieć lesby??) tylko są im wodą na młyn... PS. Prędzej słońce w miejscu stanie, prędzej w morzu wyschnie woda, niż na marsz w łomży będzie zgoda Pozdrawiam
|
|
Naleśniki! Najlepiej z serem z dodatkiem wanilii, brzoskwiniami i bitą śmietaną. To załatwia i II danie i deser :-) A dla mięsożerców schabowy z ziemniakami lub (jak ktoś woli) kaszą i np. duszonymi buraczkami. Chyba że włoszczyzna - wtedy pizza... A do wódeczki - śledziki. Najlepsze po polsku - w oleju + kiszone ogórki.
|
|
1. POMIDOROWA! 2. Barszcz ukraiński. 3. Rosół (zawsze przypomina mi się przy rosole pewne czerwcowe przedpołudnie sprzed 8 lat, gdy biedny Sumcio po wyjątkowo aktywnej nocy nie mógł się zwlec z wyra - a była do załatwienia pewna ważna sprawa - i wówczas z pomocą pośpieszyła nieoceniona babcia, która pamiętna swoich doświadczeń ze ś.p. dziadkiem, specjalnie w celu leczniczym, uwarzyła była rosołek! Nie ma jak babcie!) 4. Żurek 5. Różne, byleby dobre! Np. szczawiowa jest pycha, ale wkurzają mnie pływające w niej niekiedy ostre kawałki pozostałości po liściach szczawiu.
|
|
hehehe, sura a ty nie paradowales na marszach po jp2 ? i po co ? przeciez wiedza wszyscy ze too wielki czlowiek, ja go doceniam jako ateista i nie chodzilem w tych marszach bo jeden ok ale nie codziennie. oni chca zamenifestowac to ze odkrycie siebie jako homoseksualiste jest zle odbierane w naszej pomrocznej i mozna od cwokow tj antysemitex po gebie dostac. chca niech chodza, mnie wkur.... brak telewizji przez tydzien po smierci jp2 i te pieprzenie pozerow katolikow ale nikogo nie wyzywalem. a z reszta po co z wami gadac ? DEMOKRACJA brzmi pieknie tylko szkoda ze w naszej pomrocznej jest tylko na papierze :]
|
|
...a po zupce to najlepiej talerzyk umyć ......
|
|
Witam witam, Grzesiu :-) Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
pan i władca..... obyś miał rację... :D
|
|
po zupce BEKNĄĆ-po chamsku ale zdrowo!!!!!!!!!
|
|
Elo nie wiem czy jeszcze ktos pamieta serwer serwer Counter-Strike w caffe Ata.net bo wlasnie ozyl na nowo najprawdopodobniej jutro bedzie smigal :o) P.s Nie komentujcie tego glupimi postami Dzieki i milego Fragowania :]
|
|
No to dla kolegi sLeDcZego przepis na kurczaczka: Kurczaka, starannie umytego układamy na dnie naczynia, najlepiej szklanego. Dodajemy goździki, cynamon, a następnie skrapiamy cytryną. Tak przygotowanego kurczaka zalewamy jedną szklanka wina białego i jedną szklanka wina czerwonego. Dodajemy 100 ml ginu, 100 ml koniaku, 200 ml Smirnoffa i 50 ml białego rumu. Potrawy nie musimy poddawać obróbce cieplnej, a kurczaka możliwie szybko wyrzucamy - bo i tak jest do d... (niczego)., natomiast sos ... sos? Sos! Paluszki lizać!! Aha, kurczaka najpierw należy zabić, bo bydlak wychleje co tylko się da... pozdrawiam i zycze smacznego
|
|
szamac: Widziałeś mnie na jakimś marszu po śmierci JP2? Jedyny marsz jaki odbył się w Łomży z moim udziałem to był pochód pierwszomajowy w 1988 roku:) Tyle pamiętam. A porównanie marszu homoseksualistów do marszu po śmierci JP2 jest trochę nie na miejscu....
|
|
...no cóż..... niedługo znów wybory.... :D
|
|
a po zupce .... zabawa w Boba Budowniczego (dlaczego to zawsze ja muszę być Strachem??)
|
|
Czy wiecie gdzie można sie niezle pobawic? Z dobra muzyka? Odrazu odpada Atom nie ta muza, bedąc w yamie ostatnio muza wypas ale coraz ciszej było, a potem ktoś wyłączył muze, skończyło sie o 1. Wiec pytanie czy w Łomzy musi byc taka wiocha ze imprezy kończa sie tak wczesnie?? Chodzac po lokalach w tygodniu to o 23 wszystko pozamykane!! Czy już w tym mieście zadnej dobrej imprezy nie uświadczysz czy tylko karaoke(żenada) i jakies marne dyskoteki. Czasy sie zmieniają i dicho odchodzi w zapomnienie. House electro itp teraz przy tym wszyscy wolną balowac. Z tego co mi wiadomo to w yamie ta impreza agrobiznesu na której było super gdyby to ze ciągle ktoś przyciszał(dlaczego?) i tak szybko sie skończyło(dlaczego?) była ostatnią graną przez tych Dj, z czego mi wiadomo Łomżyńskich. Szkoda, ale widac ze chyba tylko dyskoteki i wczesniej wspominane karaoke podchodzi włascicielom lokali. Zenada Ps. W tekscie nie ma zadnej kryptoreklamy, to opinie na temat tego że Łomża schodzi na psy.
|
|
Mnie nie zaskoczył 2 dni temu zmieniane opony były i płyny nawet łańcuch jest na koła jak kogoś zaskoczy bo mnie napewno niee :-) Zbych
|
|
eee aaa mi sie wydaje ze to raczej ludzie (klienci) powinni byc bardziej wymagajacy co do lokalu, muzyki etc. Wlasciciel lokalu zawsze bedzie szedl za $. Teoretycznie i praktycznie ludzie oraz wlasciciele lokalow powinni sie uswiadomic czym jest klub a czym jest dyskoteka, bo roznica jest baaaaaaaaardzo wielka. Nieciekawie wyglada wlasciciel stojacy za/przy barze widzacy, ze alkohol nie jest juz kupowany i wyczekiwajacy chwili w ktorej powie magiczne slowo "konczymy impreze". aaaaaa tematu muzyki, poruszac nie bede :) VIVA Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
buhahaha ta fotka już ma z rok bo kiedyś od samego ptysia dostałem więc lepiej zaopatrzeć się w nowo :-) a kto tak naserio zna ptysia na relu z forumowiczów ??? Strong and proud we'll survive the grief Scream and shout for what we believe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |