wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
„Nowaja Gazieta” o Nord Stream 2: „jest po to, by uzależnić Niemcy od Kremla”

Piotrek na Mickiewicza nie dość że fajnie obcina to można z nim pogadać na różne tematy bardzo inteligentny no i spoko gość

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: „Nowaja Gazieta” o Nord Stream 2: „jest po to, by uzależnić Niemcy od Kremla”

Trochę??? gruba że turlać po podłodze się może. Mówią że lepiej ją przeskoczyć niż w koło obejść.

Re: „Nowaja Gazieta” o Nord Stream 2: „jest po to, by uzależnić Niemcy od Kremla”

A to ciekawe !!!!!!!!!!!!!!!
http://www.savetubevideo.com/?v=tWCXBoodFTk&feature=youtu.be

Ewa sorki ale nie lubię zakłamanych kobietek:)
Twierdzisz że masz 156 IQ ? wstyd takie kity żenić w żywe oczy:)

Autor: alibaba (---.139.184.19.introlan.pl)
Data: 31-05-11 07:51

Kogo sie wystrzegać jestem tu nowa przyjechałam z innego miasta i chce znalezc pracę podpowiedzcie mi o klimatach jakie tu panują co mi polecacie?

Kiedy miałem internet z Introlanu to nigdy nie miałem z nim problemów.
Prędkość zawsze była Ok.

Wysłane :)

było nie składać deklaracji módlmy sięęęęęe min 200 godz u chałmiego.

skoro w twojej klatce nikt tak nie robi - bo ty zaraz robisz z tym porządek ( hahahah, napewno ) - to się nie wypowiadaj i cyt. nie rozmywaj tematu.

mam 2bg
ile dasz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org