Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy plakat pis. Dzięki temu Polacy dowiedzieli się, że są złodziejami. |
Jakby nie patrzeć Blumsztajn odniósł sukces - gawiedź oglądając tv myśli sobie: "Dobrze, że nie poszedłem na ten marsz - jeszcze cegłówką bym od kogoś dostał" I o to wyborczej chodzi - zohydzić Polakom Polskę i patriotyzm. Dobrze, że sporo ludzi ma internet - tylko tu można zobaczyć jak było na prawdę: http://pokazywarka.pl/9dmouz/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy plakat pis. Dzięki temu Polacy dowiedzieli się, że są złodziejami. |
Już pisałem o tym setki razy, nie uzyskasz obiektywnej opinii na ten temat, ponieważ każdy robił kurs prawa jazdy w JEDNYM ośrodku, więc nie może sobie porównać, gdzie było lepiej. Dużo zależy od dobrego instruktora, to on będzie Cię uczył, ale też od swojej smykałki do prowadzenia auta.
|
|
ha ha patrzcie lewica faszyście zniszczyła święto ale jaja ja wol her protagoras.
|
|
Właśnie że jest różnica gdzie robisz kurs.Na swoim przykładzie przy zdawaniu C+E,musisz trafić do tej szkólki gdzie instruktor zna egzaminatorów i wystarczy że masz troche pojęcia o jeżdzie i nie popełnisz podstawowych błędów.
|
|
"prawdziwy lablador" ??a co to za rasa, słyszałam o LABRADORACH a nie labladorach, czyli co zwykłe kundelki za 350? buahahahah http://www.stoppseudohodowcom.org/
|
|
A ja tam lubię jak koleżanki przerabiają się poprzez Photoshopa:)
|
|
Jedziemy jutro z Łomży do Gdańska przez Olsztyn między godziną 14 a 15 i mamy dwa wolne miejsca. Jak ktoś jest zainteresowany to proszę pisać pod tematem.
|
|
hahhahahahha 100zł? wez przestań _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
drzewko szczescia myslalem ze kondom
|
|
Hej, ma ktoś z Was może odpowiedzi do TWO? Do tego nowego oczywiście, te 315 pytań o ile pamięć mnie nie myli. Jeśli by ktoś miał to miło by było jakby się podzielił: ma7y@wp.pl. Z góry dzięki. A macie może jakieś materiały do Multiselectu bądź do WZ albo PZP? Wszystko się przyda, jakbyście coś mieli to podzielcie się jak możecie. Jeszcze raz z góry dzięki. Pozdrawiam, Marij.
|
|
Jasne uczyłam się w SP4 rocznik 60+ ,pamiętam te wojenki, a pamiętacie niejakiego kmiota NIUŃKA z WALTERA? SP 3 heh zlałam mieszkałam w okolicach BMC a to były lata. BIGOSY,Murzyny,KWICZOŁY( ten to debil upośledzony był heh nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Cześć. chciałabym być gdzieś wolontariatem. Są mi potrzebne punkty do szkoły średniej i muszę gdzieś się zapisać. Proszę was jak wiecie coś na ten temat to napiszcie :) Pozdrawiam dzięki.
|
|
OSK Centrum!!
|
|
oksana---bo to my,łomżyniacy--tylko tak umiemy mówić-;) :P _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
Oczywiście do pana Przestrzelskiego :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
jestem w Introlanie kilka lat... mam stały dostęp. Wszystko jest na prawde okej... "oburzona mama" jesteś nieliczną osobą chyba... która ma problem u nich.. Introlan czekam na kolejne fajne promocje odnośnie neta z waszej firmy :) Elo!
|
|
Właśnie o to chodzi, albo w tym mieście nic nie ma na serio, albo o tym nie wiem:) Myślałam nad jakimiś tańcami, najchętniej towarzyski ale trzeba mieć partnera a nikt się nie pali do tego pomysłu więc może rozejrzę się za czymś innym, może jakieś sztuki walki...Szukam pomysłów bo chcę spędzić ten jesienno-zimowy czas aktywnie:)
|
|
również się zastanawiam czy ktoś ściąga sygnał z pokojowej anteny, jeśli tak to co i z jakiego kierunku
|
|
http://4lomza.pl/index.php?wiad=27032 I znowy tylko kasa się liczy . Aż żal za serce ściska że tacy ludzie jak pani górska udają harcerzy:( Roberta
|
|
*p Roberta
|
|
Sam zamieszczony artykuł na 4lomza nie odzwierciedla całej prawdy bo nie warto roztrącać tego publicznie tym bardziej na tym forum. Mądre przysłowie dowódców mówi: "Nie bójmy się odpowiedzialności. Podjęcie decyzji nieraz złej, ale działając w dobrej wierze jest lepsze niż nie podjęcie żadnej." Tyle w temacie. Nie szukajmy sensacji :)
|
|
"Zatrudnię osobę na stanowisko sekretarki w gabinecie masażu, osoba samotna. e-mail: maly2905p@wp.pl" Mam nadzieje ze nikt nie nabierze sie na to ta osoba umieszcza czesto ogloszenia i az zal to czytac skad sie biora tacy ludzie
|
|
od małego płocka w prawo to tam zapraszam wszystkich znudzonych codziennością ,jeśli nie masz większych problemów to tam kup szczeniaczka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |