wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mariusz zostaje prezydentem a zastępcą?

Kaufland

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mariusz zostaje prezydentem a zastępcą?

najlepiej idz w poniedziałek do Pani Beaty to jest w tym samym budynku co marzenie

zabawa u syndyka...

Znowu nagonka na Introlan. Jestem użytkownikiem tej firmy już od długiego czasu i nigdy nie spotkałem się z nieprofesjonalną usługą z ich strony. Anonimowo poględzić bzdury w internecie każdy może, piszę tak ponieważ temat rozpoczął znowu ten sam użytkownik czyli albo były pracownik firmy bądź też konkurencja...

ja nie mam żadnych zastrzeżeń do Introlanu, pozdrawiam.

rudy błazen z druhem

Też pijam łomżyńskie. Tylko browar w Łomży to miejsce produkcji piwa łomżyńskiego i nie tylko. A spółka ma siedzibę w Warszawie, natomiast udziałowcy h g w ...

niestety w lomzy nie ma takiego skupu. mozesz jedynie sprzedac gry na konsole xbox, playstation.

Przeczytałem artykuł. Osoba, która go pisała nie ma wiedzy technicznej ani nawet wyczucia inżynierskiego.
1)Okres rękojmi zapewnia wykonawca, trwałość materiałów ich producent. Jak można od wykonawcy oczekiwać 60 letniej rękojmi?
2)Zamulenie? O co w ogóle chodzi? Wykonawca wyrzuca pieniądze aby stary kanał udrożnić?
3)Nie spotkałem się z rurami, które były by tak luźne. może wykonawca zwilżył uszczelkę aby łatwiej zamontować rury?
To jest szukanie sztucznego problemu. Największy koszt przy tego typu budowie to podbudowa ulicy i asfalt. Rury PCV dn 200 to mały procent kosztów, tak jak i badani szczelności. Wykonawca nie wykonał prób szczelności bo zawsze wychodzą,nie chciał za pewne tracić czasu.
Pozdrawiam
Karol

dzięki, mediator!

@bapa9

Niestety niewiele w życiu widziałeś/widziałaś. Na łomżyńskich basenach, w Zambrowie owszem sa obowiązkowe, ale już na takiej Warszawiance juz nie.

Mrauuu wybacsz mi że na chwile Cie opuszczę;) no jak by nie było cały dzionek na Ciebie czekałem to chyba wybaczysz mi kilka minut nieobecności;)

Suzanne Vega - Luka

http://www.youtube.com/watch?v=VZt7J0iaUD0&feature=youtube_gdata

magda_310@wp.pl

dokładnie do sprzedania będą za ok 4 tygodnie ale zobaczyć można je wcześniej:)

siwysiwy--w tej walce z ,,OBESRAŃCAMI,,--jestem z Tobą--święte słowa.Mam sąsiadkę,która trzyma w domu,,wyżełpiaste,,krzykliwe zwierzątko i jak wyjdzie z domu zaczyna się koncert(wielogodzinny)

Roberta

Przykro mi ale przedmówcy mają rację.

To lewica szukała zwady - a że trafili na "honornych"...

P.S. Absurd goni absurd:
1. Hitlerowców Niemcy szukają w Polsce.
2. Skrajna lewica (czyli tzw. lewacy) nazistów (czyli narodowych socjalistów) poszukują w pochodzie skrajnej? prawicy.
3. Na święto niepodlegości (czyli wyrwania się m.in. spod niemieckiego buta) zaprasza się Niemców po to żeby bić Polaków.
Można by dalej. Ale to są już jaja...

Światopoglądowy bigos spowodowany może być częściowo nieznajomością następujących:
1. Faszyzm (Włochy dla Włochów, Polska dla Polaków) jest nurtem prawicowym, wywodzącym się z prawicy.
Nie likwidował konstytucyjnych organów władzy, nie wprowadzał nowych religii, nie budował obozów koncentracyjnych, nie zabijał Żydów ani burżujów, nie nacjonalizował.
2. Nazizm (zabij Żyda) jest nurtem skrajnie lewicowym (podobnie jak komunizm - zabij burżuja) - skrajna lewica zawsze szuka zbiorowego wroga. Za protoplastę narodowych socjalistów można dość odważnie uznać czeską partię komunistyczną. W każdym razie nazizm wywodził się z lewicy.
Skrajne i zbrodnicze systemy lewicowe czyli nazizm i komunizm (socjalizm narodowy i socjalizm internacjonalistyczny) wymordowały rekordowe ilości ludzi, narzucały terror, stosowały pracę przymusową, chętnie korzystały ze środków przemocy i więzień, walczyły w wiarą, stosowały nacjonalizację, planowały olbrzymie budowlne, przemysł państwowy, nowego człowieka z nową moralnością, nowy tysiącletni lub nawet dłuższy świat z nowym porządkiem.

Barto111--pleciesz jak potłuczony.Nie jestem konkurencją,aleeeeee tumanie użytkownikiem Introlanu i mam ciągle problem,czyli od września.

PrawyiSprawiedliwy

Ja polecam OSK na Legionów 11,wizawi 4 PLUS

Massakra jakaś.

Pozdrawiam.

Jak najbradziej sa OBOWIAZKOWE. Nie wyobrazam sobie zeby kudły plywaly po calym basenie... bleee wystarczy ze niektore lolity nawet na basen przychodza w pelnym makijazu... :// i jedna drugiej sie pyta czy sie przypadkiem nie rozmazala... hahaha komedia :o)

Właśnie że jest różnica gdzie robisz kurs.Na swoim przykładzie przy zdawaniu C+E,musisz trafić do tej szkólki gdzie instruktor zna egzaminatorów i wystarczy że masz troche pojęcia o jeżdzie i nie popełnisz rażących błędów.

Chyba w głowach Wam się p.opierdoliło , żeby śmieci wystawiać na klatkę schodową. To straszny obciach i głęboka wiocha. Toć to śmierdzi i przeszkadza w przechodzeniu. Całe szczęście , że u mnie nikt nic nie wystawia. Jest jedno wyjście - z buta i niech chamstwo bezrozumne zbiera. Wstyd!!!

oz czytaj ze zrozumieniem i nie bulwersuj się, przeciaż nikt nie wystawia śmieci na klatkę uznając że już WYRZUCONE..tylko stawia je na chwilę przy swoich drzwiach żeby za minutkę je wziąć i po drodze machnąć do śmietnika przy bloku.. Jakie to chamstwo przepraszam bardzo....?
Jeszcze raz powtórzę - dla mnie chamstwem jest rzucanie petów na klatkę, opróżnianie popielniczek przez okno i robienie swoim psom wychodka przy klatce : paniusia sobie stoi pod zadaszeniem a piesiunio sr.a gdzie popadnie, później ona go woła i wracają z radosnym szczekaniem do domku.. To jest właśnie SĄSIEDZKIE CHAMSTWO

Zgadzam się z Morelka. A te panie które przychodzą z makijażami to "podziwiam". Ostatnio widziałam właśnie taką puszystą dziewczynę ze szpachlą na twarzy w kolorze ciemnego pomarańczu, a jak z wody wyszła ta "bomba" to wyglądała jakby jej do szyi inną głowę przymocowali. Dekolt, ręce, tułów biały a twarz...?! ale najważniejsze, że się nie rozmazała:)

Wystawiają i śmieci stoją , ciężko pojąć , że nie mam przyjemności , ani oglądać , ani wąchać jakichkolwiek śmieci nawet na chwilę. Tępota nie zna granic.

Morelka Alutka dzięki za poprawienie humoru:)

http://www.stoppseudohodowcom.org/

ikpas uwierz że jak by moi dostali się do władzy to do swojego traktorka byś nie lał opałówke:)

panel kupić na allegro, rozkręcić telefon i wymienić

DiDi

Przechodniu jeśli jakiś debil chciał Ciebie rozjechać na przejściu , to zapamiętaj numer i zaraz zadzwoń na policję. Bez waszej pomocy nigdy nie będzie dobrze.

2 tyg. temu na Al. Legionów koło szkoły muzycznej zatrzymałem się aby przepuścić kobietę z wózkiem na przejściu, a koleszka BLM reno Laguna lewym pasem jakby nigdy nic babce przed nosem przeleciał. Kobita oczy miała jak przy porodzie, brakowało centymetrów.

Zatrzymał się na światłach, podjechałem i mówię idiocie co wyprawia, w odpowiedzi pan odjął od ucha telefon i z ruchu warg wyczytałem słowa KIEGO ***** ?

Bez komentarza.

popieram przedmówcę ;P

Anatol M.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org