wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Re: Kiedy 4lomza napisze o tajniakach na spotkaniu Agnieszki Muzyk i PiS

A przy drodze jacyś idioci powkopywali takie słupki z białym kółeczkiem w czerwonej obwódce z liczbą 40. Skandal

Odpowiedz na tę wiadomość

wczoraj jechałem tamtą drogą, w nocy, gdy padał deszcz to hehe więcej niż 60 ciężko było, ale ktoŚ dobrze wyliczył, bo do tylu jest tam ograniczenie :) W dzień w miarę, ale nocą trzeba zachować ostrożnoŚć.

Jeśli masz potwierdzenie, na którym piszę, że kupiłaś kotka i są Wasze podpisy, to nic innego jak podaruj owej Kindze wszystkie rachunki za leczenie. Możesz to również zgłosić do fundacji opiekującej się kotami (osobiście nie znam żadnej, więc nie polecę). Zrobią jej nalot, jeśli koty będą zaniedbane, to je jej odbiorą - będzie miała nauczkę, żeby się nie brać za coś do czego się nie nadaje.
Oksana wiem, że chciałaś mu dać lepszy dom i chwała Ci za to. Niestety w ten sposób nakręcamy takim ludziom biznes, a oni dalej mnożą zwierzaki, żeby się dorobić :(

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org