Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dlaczego Morawiecki ciągle kłamie? |
@ vorarbaiter – ja czytam twoje wypowiedzi, i dodam więcej - w większości się z nimi utożsamiam. Zauważ: sprawa ZUS/KRUS jeżeli jest prawdą to co mówią w TV ( chociaż ja nie mam zaufania do mediów. ) to należy to zmienić. Teraz zobacz drugą stronę tego medalu, jak ktoś pięknie podzielił ( skłócił ) nasze społeczeństwo w tej sprawie, zgodnie z”dziel i rządź”. Następny podział będzie czy orzeł będzie na koszulkach reprezentacji PL, czy nie? Innego rodzaju podział to, czy pomnik ruskim agresorom z 1920 roku powinien stanąć w Ossowie, czy nie? Jeszcze inny podział z ostatnich dni to: czy Marsze Niepodległości powinny się odbywać w Polsce, czy też nie? Wierz mi, znajdą się tacy którym takie marsze się nie podobają. Jak się dokładniej przyjrzeć, to jest masa takich podziałów, dlaczego dyrektor banku zarabia rocznie 8 000 000 zł, a ślusarz 30 000 zł ? W Polsce - tu ma się” kotłować” wtedy łatwiej jest zapanować nad”motłochem”, społeczeństwo ma być z atomizowane, dlatego jest taka nagonka na kibiców, ponieważ jest to jedyna siła w Polsce na którą jeszcze nikt nie położył”łapy”. W jedności siła, dlatego nie patrz na skutki, ale szukaj przyczyn.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dlaczego Morawiecki ciągle kłamie? |
polska zazdrosc, ludzie zmiasta zazdroszcza ludziom ze wsi a ludzie ze wsi zazdroszcza ludziom z miasta
|
|
Ja muszę przyznać że znam pewna Kingę która jest miłośnikiem kotów ale nie wiem czy o tej samej osobie myślimy. Opisz Okasna czy ta Kinga to trochę taka grubsza?
|
|
A mają tam jakieś ciemne piwa? Bo te jasne szczochy to mi już nie wchodzą ... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
lomzyniak ma rację. Nie bójmy się tego tematu. Jest dużo bogatych panów, którzy dadzą każde pieniądze za zdrowy organ. A jest i sporo typów, którzy na zlecenie przywiozą zwłoki do transplantacji.
|
|
wystawa motocykli a później to nie wiem bo musiałem wracać krowy doić rudy błazen z druhem
|
|
Gdzie w Łomży można sprzedać grę PC?
|
|
Poszukuję osoby ktora jedzie jutro w kierunku niemiec przez przejscie graniczne w świecku.
|
|
U mojej siostry było tak że młodzi zapewnili alkohole i różnego typu dodatki, a chłopak(wieloletni barman)który na tym się zna robił drinki, za usługę wziął 300zł, polecam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |