Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawdopodobnie SLD wraca do gry w Łomży |
nie prawda że policja nie może nic - jeżeli jest znak zakazu zatrzymywania się i postoju to ma obowiązek ukarania mandatem takiego kierowcę a jeżeli kolumna pojazdów ustawia się tak, że utrudnia ruch to dodatkowo na to też jest paragraf. to miasto jest dla jego mieszkańców nie dla "ciężkich krówek" a browar pokazał co o mieszkańcach myśli perfidnie zwalniając kobiety z pracy a na ich miejsce zatrudnił młodych ludzi. jak będzie szum to coś w końcu zrobią by poprawić jak się mieszkańcy sporadycznie będą wychylać to będzie jak jest.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawdopodobnie SLD wraca do gry w Łomży |
czy w Łomży są możliwe mediacje rodzinne, czy nie?
|
|
Sieroty jeżdzic nie umieją , ciężko się wcisnąć wielka krzywda im się dzieje bo tirki stoją , ręce opadają , postaw się w ich sytuacji , codziennie pracują od rana do nocy , nie tak jak ty 8 godzin i do domu ... jak sie nie wcisna to nic nie zarobią bo maja płacone od km , a jesc trzeba i z daleka od domu , więc przemyśl to raz jeszcze na spokojnie .... hehe gdybym był na ich miejscuu :D też bym się śmiał hehe a w sumie co się spinam hahahahahhahah :D i tak nic z tym nie zrobisz :D zakaz wjazdu do łomży jest do 5 , i mogą tam stać :D
|
|
to zależy gdzie ucho przyłożyć Nawet czarni mają swoją śmieszną poradnie rodzinną w której próbują uchodzić za ludzi którzy znają się na czymś jeszcze prócz j,e.b.ania po rogach starych ludzi na kasę
|
|
Riposta ja też nie zauważyłem tu krzty twojej racji znaku zakazującego niema śmiało można driftować tamtą niteczką :-)
|
|
to co wczoraj wysluchalam w transmisjii to nich on idzie zamiatac pieklo!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
ja rok temu tak sie wkurwilaqm ---ze NATYCHMIASTOWO ROZWIAZALAM UMOWE A BYLAM U NICH PRZEZ PONAD 5 LAT!
|
|
BASTEK MOZNA BY BYLO NA INNEGO MAILA? BO TAMTEN NIE CZYNNY...
|
|
BASTEK MOZNA BY BYLO NA INNEGO MAILA? BO TAMTEN NIE CZYNNY...
|
|
przydało by się tutaj i w tej chwili OR-MO i było by po sprawie , ale to nie te czasy więc musicie sobie radzić he he he bądź ewentualnie zmienić pracę jak to ktoś wyżej podkreślił . A może zamiast kogoś podpierdalać (bo to nie ładnie z twojej strony Autor: AgaW , wystarczy z nimi porozmawiać co ??) bądź zgłosić to do dyrekcji a nie po hamsku postępować , założę się że nie potrafisz parkować a do kogoś masz pretęsje , inni też chcą żyć w tym zasranym społeczeństwie więc daruj sobie taki uwagi !!!!!! Anatol M.
|
|
Jest osiedlowka, ale musisz miec okna od strony garazy bo antena znajduje sie na kwiatowej. na kwiatowej tez jest biuro, nazwa firmy to TECHNIK. Ja mam od kilku lat i jestem zadowolona. Nie wiem jak teraz ale kiedys zalozonie kosztowalo 200 zl a oplata miesieczna 40 zl.
|
|
odpust
|
|
jedz do nowogrodu do ptysia Sars
|