Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skonfliktowany Chrzanowski walczy z partia rzadzaca w Polsce o koryto dla siebie. |
no nie myślałem że zawsze masz swoje zdanie a dzisiaj dałeś po bandzie:) porontogoras bialystocki doktorku Frud/ie jeszcze się nie wypowiedziałeś na ten temat dziwne;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skonfliktowany Chrzanowski walczy z partia rzadzaca w Polsce o koryto dla siebie. |
Jak w temacie , chodzi o wysłanie kogoś w dni powszednie w godz. 05:30 - 06:30 na ul. Poznańską w celu zrobienia porządku z ciężarówkami , które mimo znaków zakazu zatrzymywania zajmują oba pasy przy wjeżdzie na Paszarnię a tym samym utrudniają innym użytkownikom drogi dotarcie do pracy w Browarze i Pepeesie.Mają wszystkich gdzieś i z uśmiechem na twarzy informują że im się akurat zepsuły samochody , które dziwnym trafem naprawiają po otworzeniu bramy wjazdowej na teren Paszarni. góry dziękuje w imieniu swoim i innych kierowców stojących w korkach na ul.Poznańskiej
|
|
Re: Skonfliktowany Chrzanowski walczy z partia rzadzaca w Polsce o koryto dla siebie. |
Zadzwoń na policję o 5:30 i poproś o interwencję . Tutaj nikt tą sprawą się nie zainteresuje.
|
|
Mamy takie ubranko z polaru, fotki mogę wysłać na maila, w dobrym stanie, cena 80 zł, mój mail sebo48@interia.pl
|
|
zatrudnij się do tego co robił zakupy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |