Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZDRADA !!! ZCHN za wejściem Polski do UE. |
A tak w kwestii godziny... Byla to w przyblizeniu 20.15 klaniam sie Bratniak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
ZCHN za wejściem Polski do UE. Rozsądek zwyciężył! |
Ja ze swojej strony już dzwoniłem po Foxa Mouldera. grzesiek
|
|
Re: ZDRADA !!! ZCHN za wejściem Polski do UE. |
a ja was nie widziałem...!?
|
|
żeś się uparł CK - jeśli dla Ciebie to nie problem - to nie czytaj tego tematu - prosta sprawa jak mnie jakiś temat na forum nie interesuje to go nie śledzę ani nie piszę postów i tyle i nie próbuje przekonywać autora danego postu, że to nie problem etc.
|
|
SĄDZĘ ŻE IMPEZY SĄ !!!
|
|
właśnie chciałem zaproponować..... 22września - do pracy rowerami..... a po pracy obiadek, spotykamy się gdzieś ok. 16.30-17.00 i lecimy w plener.... co Wy na to?
|
|
Leszek. Bądź spokojny. Ktoś go od złodzieja kupi. Kefas. Może przynajmniej na rowerach zbierze sie kilka osób ? Nie bardzo wierzę, ale chętnie dam się zaskoczyć. Bratniak
|
|
Leszek: przykro mi, ze ukradli ci rower :( mi kiedys tez ukradli i niestety nasza policja nie odnalazla go i po miesiacu dostalem pisemko, ze sprawa zostala umozona ze wzgledu na niewykrycie sprawcy i niska szkodliwosc spoleczna. wyobrazacie sobie co czuje wtedy male dziecko? tz: jesli nie wierzysz to daj sie zaskoczyc i sam przyjedz tez na rowerze. chetnie bym cie zobaczyl :) XtraVert: ja codziennie smigam rowerkiem do pracy wiec dla mnie to nie nowosc. chetnie bym sie z wami przejechal. zaproponuj moze cos konkretnie. gdzie, o ktorej, itp. pozdrawiam dabal
|
|
słowo rabat czy upust jest dla niektórych naszych handlowców nieznane - będą się upierać przy danej cenie i narzekać na słaby popyt
|
|
Chyba niektórzy z nas zapominają, że cmentarze dotyczą UMARŁYCH, ludzi, a nie tych żyjących (tworzących lobby, organizacje itp). Popieram wypowiedzi na forum te szanujące człowieka - jako takiego i bez zakłamanych kontekstów. Widziałem w wielu krajach ukwiecone,wojenne groby Polaków, którymi to opiekują się miejscowi ludzie (nie Polacy). Były tam także groby najeźdźców - też "ogarnięte i schludne" choć bez kwiatów czy świeczek. Ogarniał mnie wtedy podziw dla wysokiej świadomości moralnej tych ludzi i zarazem wstyd za naszą zwichrowano- katolicką mentalność. Kiedy wreszcie przestaniemy sobie wycierać gęby ideami chrześcijańskimi i zaczniemy je stosować na co dzień? Adam D
|
|
ksebki Z tym przystankiem to chyba przeginasz...........,a może chodzi Ci o niepełnospraqnych ?Nad emerytami to sie tak nie lituj mają czas i zadyszka nie powinna im grozić. ps.Czy oficjalna delegacja rządowa też ma parkować od Zatylnej? Bratniak
|
|
faktycznie :) powinno być miło
|
|
Większość ludzi kupuje tam, gdzie jest taniej, a nie tam gdzie jest modniej. Nie jesteśmy narodem bogaczy, aby wybierać modne sklepy. Chociaż może niektórzy.......kto wie. Na szczęście dla tanich i dobrych sklepów więcej jest osób liczących się z każdym przysłowiowym groszem. Markety są wlasnie dla nich.
|
|
ja starałem sie słuchac pewnych stacji ale sie nie da wole ogolnopolskie, czasami troche posłucham i co do serwisow jak tu pisali poprzednicy to nie zgodze ze sa dobre wystarczy potem poczytac na stronie nie da sie sluchac w 88,8 tej pani, czy goscia dnia, czy waldemara (to nie baba, czy wadolowski - baba?) w 97,5 a musze sie przynac ze milo mi sie slucha pana ktory czyta informacje w 103,6 jakis sens w tym jest a Radia Maryja tez nie slucham 4lomza lubie za poziom informacji - wiedza co dac pozdrawiam i zycze ci niezaleznosci nie tylko w nazwie
|
|
na swoją żona mi nie pozwala - tak że nie wiem co zrobić. Czytajac o tym jakie inni mieli z tym problemy że do tej pory sktuki ponoszą - to muszę się zastanowić. Wiesz małe dzieci w domu... michal
|
|
Moja banda bedzie napadala i siala groze wiec jak uwazasz :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |