poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co aktualnie buduje się w naszym mieście?

Nikt tutaj nie wytyka swobody wypowiedzi, nikt też nie nakłada cenzury. Sprzeciwiam się jedynie głupocie osobnika, który nigdy nie ma do powiedzenia nic mądrego.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co aktualnie buduje się w naszym mieście?

Też jestem za pomysłem śLeDcZego, żeby elektrycy z Zambrowskiej obok ronda to szybko zrobili. Jak będziemy tak biadolić jak zuberto to nigdy to oświetlenie nie będzie działać. Ta firma śLeDcZego to w 2 tygodnie to zrobi, a nie 3 lata. I na pewno za 3 razy mniej bo mają blisko. Trzeba tylko pisać do Prezydenta, żeby szybko tą inwestcję uróchomił !

Na jagby plandece przy ogódku letnim rampa vip jest link do strony elomza.pl i jest tam ukazana wierze cisnien :D

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

peter to ciesz sie, ze jeszcze ani Ciebie ani wuja ZEB nie namierzyl bo jak wam dop........ kare to jeczec tylko bedziecie. A swoja droga jestes pewien, ze to kabel a nie przewod podpinaliscie? Nie wiem czy wiesz ale te 2 pojecia dzieli zasadnicza roznica :)
Czlowieku popierniczyly Ci sie tez pojecia haltury i powaznej inwestycji budowlanej!
Mowisz nie 8h a w nocy, ile wiec wg. Ciebie srednio w Łomży noc trwa nie rozbijajac tego na pore letnia i nocna? :)
A skoro ma swiecic jak piszesz "bo przecież wszyscy śpią i nie pali się w mieszkaniach. Zakładów produkcyjnych też nie ma nocnych." to po jaki grom ma sie swiecic??

Osobiście jestem jak najbardziej za kontynuacją tematu.

maciek: gratuluję wspaniałego pomysłu.

MoJe ŻyCie To MentoR.

z chęcią poczytam :)

Pozdrawiam

Też chętnie poczytam !

A może wkleić tu jego zdjęcie i podać adres, żeby każdy z forum jak go zobaczy, mógł zadośćuczynić mu za te wszystkie głupie i beznadziejne posty, i może wtedy ptysiu się troche opanuje i nie będzie pisał zbędnych pierduł. Co wy na to?

Zbych

U nas na południu, zwłaszcza przy nowych blokach tyle kamer że hohoho i zastanawia mnie ile z nich faktycznie działa i coś rejestruje, a ile to atrapa ? Jakby mnie ktoś tak zrobił to .... !!!!

czy sprzedaja?przypadki?co z tym robic?
opowiedźcie- czy reagowac, czy donosic? czy to rzeczywiscie problem?
pozdrawiam

Post jest protestem przeciwko wszystkim innym kaszaniarskim tematom :)

Kaszanka: kaszanka ż III, CMs. ~nce; lm D. ~nek
«kiszka zrobiona z kaszy i z krwi; kiszka kaszana»

Kaszanka - słowo ciekawe - oznaczajace coś co mi osobiście smakuje jednak jakże wiele znaczeń przyjmuje w naszym otoczeniu :)

Proszę o przykłady określeń, mogą byc również przepisy na przyrządzenie tego staropolskiego przysmaku :)
kto lubi kaszanę ? :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org