Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co aktualnie buduje się w naszym mieście? |
Nikt tutaj nie wytyka swobody wypowiedzi, nikt też nie nakłada cenzury. Sprzeciwiam się jedynie głupocie osobnika, który nigdy nie ma do powiedzenia nic mądrego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co aktualnie buduje się w naszym mieście? |
Też jestem za pomysłem śLeDcZego, żeby elektrycy z Zambrowskiej obok ronda to szybko zrobili. Jak będziemy tak biadolić jak zuberto to nigdy to oświetlenie nie będzie działać. Ta firma śLeDcZego to w 2 tygodnie to zrobi, a nie 3 lata. I na pewno za 3 razy mniej bo mają blisko. Trzeba tylko pisać do Prezydenta, żeby szybko tą inwestcję uróchomił !
|
|
Na jagby plandece przy ogódku letnim rampa vip jest link do strony elomza.pl i jest tam ukazana wierze cisnien :D ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
peter to ciesz sie, ze jeszcze ani Ciebie ani wuja ZEB nie namierzyl bo jak wam dop........ kare to jeczec tylko bedziecie. A swoja droga jestes pewien, ze to kabel a nie przewod podpinaliscie? Nie wiem czy wiesz ale te 2 pojecia dzieli zasadnicza roznica :) Czlowieku popierniczyly Ci sie tez pojecia haltury i powaznej inwestycji budowlanej! Mowisz nie 8h a w nocy, ile wiec wg. Ciebie srednio w Łomży noc trwa nie rozbijajac tego na pore letnia i nocna? :) A skoro ma swiecic jak piszesz "bo przecież wszyscy śpią i nie pali się w mieszkaniach. Zakładów produkcyjnych też nie ma nocnych." to po jaki grom ma sie swiecic??
|
|
Osobiście jestem jak najbardziej za kontynuacją tematu. maciek: gratuluję wspaniałego pomysłu. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
z chęcią poczytam :) Pozdrawiam ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
Też chętnie poczytam !
|
|
A może wkleić tu jego zdjęcie i podać adres, żeby każdy z forum jak go zobaczy, mógł zadośćuczynić mu za te wszystkie głupie i beznadziejne posty, i może wtedy ptysiu się troche opanuje i nie będzie pisał zbędnych pierduł. Co wy na to? Zbych
|
|
U nas na południu, zwłaszcza przy nowych blokach tyle kamer że hohoho i zastanawia mnie ile z nich faktycznie działa i coś rejestruje, a ile to atrapa ? Jakby mnie ktoś tak zrobił to .... !!!!
|
|
czy sprzedaja?przypadki?co z tym robic? opowiedźcie- czy reagowac, czy donosic? czy to rzeczywiscie problem? pozdrawiam
|
|
Post jest protestem przeciwko wszystkim innym kaszaniarskim tematom :) Kaszanka: kaszanka ż III, CMs. ~nce; lm D. ~nek «kiszka zrobiona z kaszy i z krwi; kiszka kaszana» Kaszanka - słowo ciekawe - oznaczajace coś co mi osobiście smakuje jednak jakże wiele znaczeń przyjmuje w naszym otoczeniu :) Proszę o przykłady określeń, mogą byc również przepisy na przyrządzenie tego staropolskiego przysmaku :) kto lubi kaszanę ? :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |